Nutno přiznat, že nahlédnout do bydlení známých osobností láká v podstatě každého. Někdo chce jen vidět, jak si ti druzí žijí, jiní se třeba i inspirují v rámci vlastního domova. A kvůli inspiraci se o prostory svého fungl nového domečku rozdělila i vdova po Jiřím Pomeje(†54) Andrea.

Ta nejdříve natočila koupelnu, u které by se zatím jen těžko dalo hádat, co je to za místnost a jak bude vypadat. Okatá černovláska se sice společně s partnerem Petrem snažila popsat, co dělníky čeká a jaký bude výsledek, ovšem fantazie a realita jsou dvě odlišné věci, a tak se nakonec rozhodla fanouškům koupelnu ukázat prostřednictvím grafického návrhu. „Lásko, co kdybychom ukázali vizualizaci? Třeba pro inspiraci...,“ rozhodla se Andrea a také tak nakonec učinila.

Na návrhu tak předvedla dvě verze finálové podoby podkrovní koupelny. Jestli je už hotová druhá koupelna, se dýdžejka nesvěřila, ale vzhledem k tomu, že se rodinka původně odmítla nastěhovat do domu právě kvůli nedokončeným koupelnám, lze předpokládat, že ta, kterou fanouškům neukázala, už je hotová. Vizualizace té nedokončené však vypadají velice zdařile! Pár zvolil moderní kombinaci šedé, bílé a černé. V koupelně bude jak rohová vana, tak sprcha i dvě umyvadla. Tomu se říká luxus! Jak se vám líbí?

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
55 fotografií