Opět se totiž ukázalo, jak důležité je nepodcenit preventivní návštěvy lékařů. A že do ordinací by člověk neměl nechodit, jen když ho něco bolí. A Adela Vinczeová dříve Banášová (39) naštěstí zjevně patří mezi poctivé pacientky. „Díky Adelčinu dlouhodobému poctivému přístupu jí v ružinovské nemocnici nedávno zjistili nabíhající rakovinu děložního čípku,“ vypálil na rovinu a bez obalu Viktor Vincze na svém instagramovém profilu.

Moderátor ale záhy všechny uklidnil. Díky tomu, že se podařila včasná diagnóza, je Adela Vinczeová dnes už v pořádku. „Na oddělení se ale potkala s paní, která na to, podle vlastních slov, roky úplně kašlala a rakovina jí už napadla i jiné části těla,“ dodal moderátor, aby dokázal, že zahrávat si s vlastním životem a zdravím opravdu není radno. Přestože Viktorovi Vinczemu ještě není ani třicet let, snaží se šířit všemožnou osvětu. Moderátor a hvězda televize Markíza je především ve své domovině proslulý angažovaností za ochranu životního prostředí.

Teď se ale otevřeně pustil i do velmi osobních témat. „Promiňte, díky tomu, že jsme si vytvořili tabu z debat o mužských a ženských rozkrocích, se tu páry bojí i své nejbližší rodině říct, že se jim nedaří otěhotnět kvůli malému počtu partnerových spermií. A stovky žen tu u nás každý rok umírají zcela zbytečně,“ nestydí se Viktor Vincze nechat celkem významně nahlédnout do problémů domácnosti, kterou sdílí s asi nejoblíbenější slovenskou moderátorkou.  

VIDEO:

Fotogalerie
76 fotografií