Jméno herečky Bergüzar Korelové (37) kdysi plnilo novinové plátky. Představitelka oslnivé vdovy, jež bojuje za záchranu svého syna a udělá pro to naprosto všechno, třeba se i vyspí se svým šéfem, se díky jednomu z nejhůře hodnocených seriálů současnosti proslavila po celém světě včetně České republiky. V jednu chvíli běžela telenovela v hlavním vysílacím čase, takový to byl společenský hit své doby...

Ani po letech zájem o herečku neupadl. Přestože ji na českých obrazovkách nevidíme, v Turecku je obrovskou hvězdou. Manželství s Halitem Ergençem (50), který v telenovele ztvárnil fešáckého Onura, posílili druhým potomkem, jenž se narodil letos v březnu. Karanténní chlapeček Han dává herečce na mateřské pořádně zabrat, kouzlo jí ale neubral.

Protože kvůli koronakrizi nemůže nikam chodit, zanevřela Korelová na make-up a fanouškům na sociálních sítích ukazuje svou přírodní krásu. I po devíti letech od konce vysílání nejúspěšnější turecké telenovely a dvou dětech na krku vypadá Korelová pořád čarokrásně, jak si ji diváci pamatují. Sami se o tom přesvědčíte, když mrknete do galerie.

Fotogalerie
22 fotografií