„Vyjedla jsem si zatím pět kilo,” svěřila herečka, která se svým manželem, režisérem Biserem Arichtevem (43), čeká první miminko. Nárůst na váze není opravdu velký, a tak se hvězda seriálu Slunečná nestyděla svléknout jen do spodního prádla.

Na focení si zajela až do Berouna, kde její fotografka Kateřina Nováková vytvořila nové fotostudio White Castle. „Díky velkometrážním oknům a světlu, které zde ráno je, zachytím sluneční paprsky, které jsou prostě kouzelné. Jsem moc ráda, že první těhotenské focení bylo právě s Verčou, která s prostorem během chvilky splynula, jako by sem patřila. Je pravda, že jsme spolu již fotily, takže atmosféra byla naprosto přirozená a pohodová,” popsala Kateřina Nováková.

Mateřství Veroniku opravdu rozzářilo, ale podle jejího popisu je nejhezčí období ženy jako na horské dráze. Sice si nemůže stěžovat na nevolnosti a zatím podle všeho ani na oteklé nohy, zato ji do úzkých přívádějí nákupy. „Veruna versus oteklý nohy 1:0. Džíny s pasem mám dvoje a je to žalostný výběr tedy. Do dětského pokoje samozřejmě potřebuji všechno,” popsala Arichteva.

Pohlaví miminka již s manželem ví, ale nechtějí ho prozradit. Se jménem to je opačně. Tam zatím není zdaleka nic jasné. „Jméno pořád nerozhodnuto. Příjmení je naštěstí daný. Takže ano, je to manžela,” vtipkovala brunetka, jejíž muž má z předchozího vztahu již syna Teodosia (10).

VIDEO: Veronika Arichteva: O rozšíření rodiny mluvila už dopředu!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: V roce 2020 bysme mohli rozšířit rodinu! Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií