Že Jakub Vágner rybaří, se o něm všeobecně ví. Koneckonců je to jeho profese, kterou si vydělává na živobytí. Když ale přijde na Noida, toho má většina kromě hudby spojeného spíš s posilováním, cvičením a zálibou v tetování. Jenže nenechte se zmást. I drsný rocker rád nahodí udičku do vody!

A na ryby vyrazil tuhle i v noci. Což by ještě nebylo zase tak překvapivé. Noid si ale vybral pro někoho možná trochu nečekané místo. Rybářský prut s návnadou totiž hodil do jezera Katlov, které provozuje právě Jakub Vágner. „Děkuju Jakubu Vágnerovi, že mi umožnil zažít v premiéře chytání sumce na nádherném rybníku Katlov. A moc děkuji jeho kolegovi Honzovi za perfektní přípravu a pomoc při lovu sumce, a že mi pomohl překonat mou fobii vlézt za ním do vody. I já jsem už chycen!“ Vyznal se nadšeně Václav Noid Bárta.

A co na tohle spojení svých bývalých asi říká Eliška Bučková? Modelka se rozhodla příspěvek na instagramu nekomentovat slovy. Využila k tomu obrázky a emotikony. Pod fotku přidala čtyři páry tleskajících rukou a obličej posílající vzdušný polibek. Na to Noid reagoval shodným počtem sepjatých modlících se dlaní a stejného „líbacího“ smajlíka. Tak snad tu nejsou žádné negativní emoce.

VIDEO: Noidova ex Bučková o rozvodu Noida: Jak to je s jeho chlastem a drogama?

Video
Video se připravuje ...

Noidova ex Bučková o rozvodu Noida: Jak to je s jeho chlastem a drogama? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
53 fotografií