Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena byla zatčena za virtuální sex s uvězněným přítelem: Při videohovoru měla v místnosti dítě!

Autor: shp - 
7. května 2020
20:47

Nedostatek sexu si rozhodl pofidérní pár vynahradit po svém. Vězeň Tathan Fields (26) si zařídil zpoza mříží videohovor se svou milou Noelle Rascatiovou (32). Společně začali virtuálně sexovat, když se na sebe dívali a oba masturbovali. Jenže u toho nebyli sami. V místnosti nadržené ženy se v tu dobu nacházel i mladý chlapec, pravděpodobně její syn.

K lechtivému videohovoru došlo v březnu. Zpočátku to vypadalo nevinně, ale brzy se vše zvrtlo. Záznam se pak dostal do rukou zákona. V soudních dokumentech se mu věnoval muž označovaný jako detektiv Assmann, uvedl portál The Smoking Gun.

Známá firma

Co přivedlo detektiva na stopu, soudní dokumenty neuvádějí. Fields si odpykává za mřížemi patnáctiletý trest za vloupání a krádeže. Ve vězení ale rozhodně nezahálí.

Obviněn byl už z obtěžování, když během vězeňské výuky začal masturbovat před ženskou lektorkou. Taktéž strašil maily, že má zbraň masového ničení a antrax. Všechny případy bude soud teprve projednávat. Nový masturbační problém mu určitě nepomůže, i když za něj zatím nebyl nijak obžalován.

Masturbace za mřížemi

Jiná situace ovšem platí pro Rascatiovou. Ta byla obžalována z nemravného a sexuálního chování v přítomnosti nezletilého. „Fields seděl na něčem, co připomíná vězeňské lůžko,“ stojí v soudních dokumentech. Rascatiová na sobě měla růžové šaty a ležela na posteli.

Jenže naproti ní byl mladý chlapec. Jeho identita je neznámá, ale jde nejspíš o jejího syna. Během videohovoru žena roztáhla nohy a ukázala, co má pod šaty. Poté ze skříně vytáhla růžový vibrátor a s rozkročenýma nohama začala masturbovat.

Nemravná žena byla propuštěna na kauci

V tu chvíli chlapec raději opustil místnost. Že ale viděl více, než by měl, je nad slunce jasnější. Rascatiová se brzy postaví před soud. Z vazební věznice byla propuštěna poté, co byla složena kauce ve výši v přepočtu 50 tisíc korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání