Jitka, která se proslavila rolí Jarušky v komedii Báječná léta pod psa, sice hereckou kariéru na hřebík úplně nepověsila, alespoň do doby, než opatření proti koronaviru pominou, divadla se otevřou a začne se opět natáčet, věnuje se i něčemu, co by asi každý nečekal. Podobně jako se Bára Mottlová (33) proměnila v pokladní v supermarketu, ze sympatické blondýnky se nyní stala obsluha v rychlém občerstvení.

Sama to s humorem sobě vlastním oznámila na sociální síti. „Poslední cigáro před šichtou. Jdu se vydezinfikovat a od dvou se na vás těším. Mezi halami 17 a 13,“ napsala na facebooku a připojila i označení místa, čímž prozradila, že její nové působiště není žádná divadelní scéna, nýbrž Pražská tržnice.

Dvorní dabérka Kate Winsletové (44) alias Rose z Titanicu také připojila fotky, z nichž je jasné, že bude obsluhovat v pojízdné restauraci s mexickými pochutinami, například s tacos, quesadillami apod.

Jak ale po záplavě komentářů sama herečka přiznala, není prý důvod před ní „smekat“. Finančně údajně nestrádá, ale vypomáhá tímto způsobem přátelům. „Pomáháme kamarádovi - výbornému kuchaři. Já doufám, že tuhle dobu nějak překonám, a dělám něco i v rámci své profese. Mám ale hodně volného času, takže prodávat budu určitě zas,“ objasnila Ježková, již jsme ještě nedávno vídali i v cestovatelském pořadu Bedekr. Také ten asi patří k projektům, které dostaly v souvislosti s koronavirem stopku.

VIDEO: Můžu dál? Prozrazené tajemství Jitky Ježkové! S kým a kam utekla? 

Video
Video se připravuje ...

Můžu dál? Prozrazené tajemství Jitky Ježkové! S kým a kam utekla? TV Barrandov

Fotogalerie
33 fotografií