Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lady Gaga má růžové drápy ze Zlína: Zdobí i obal jejího alba!

Autor: jžk - 
15. června 2020
22:14

S novým titulem přišla na řadu i změna kostýmu, kterými proslula odvážná a kontroverzní zpěvačka Lady Gaga. Na vizuálu nového studiového alba Chromatica se tak trochu podílela i česká firma.

Nový extravagantní kostým slavné zpěvačky Lady Gaga obsahuje i umělé ruce s růžovými drápy, které jí dodávají vzhledu vetřelce z vesmíru. Byly vytisknuty na 3D tiskárně australským umělcem Garym Fayem, který použil materiál od zlínské firmy.

Střihoruký Edward má konkurenci... střihorukou Lady Gagu!“ nezapomněla se pochlubit NWT, mateřská firma zlínské společnosti Fillamentum, která na tisk drápů dodala materiál. „Design má na svědomí Gary Fay – umělec samouk z Austrálie, který se 3D tisku začal věnovat teprve v listopadu 2018 a už má na kontě impozantní portfolio chytrých mechanických ‚drápů‘. Jen tak dál,“ ukončuje příspěvek.

Garyho na začátku roku oslovil na sociálních sítích stylista a tvůrce zpěvaččiných kostýmů Del Rio. „Přišel s nápadem, že by se moje mechanické drápy hodily k její nové image, kterou měl v hlavě. A pak se moje drápy objevily na promo fotografiích k novému albu Lady Gagy!“ popisuje nadšeně Gary Fay.

Růžové drápky se vyskytly přímo na přebalu nového alba Chromatica, které je šestým studiovým počinem Lady Gagy. To mělo vyjít již v dubnu, ale kvůli pandemii koronaviru bylo vydání posunuto na 29. května.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi