Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Párty na lodi koronaviru navzdory: Místo roušek tanga a bikiny

Autor: jžk - 
9. května 2020
06:00

Nejen v Česku, ale po celém světě nastalo uvolňování přísných opatření, která měla zabránit šíření nemoci covid-19. Zlatá mládež z Miami využila možnosti se nalodit a rovnou si v přístavu uspořádala pořádnou pařbu! Že by ale dodržovali rozestupy, to se říct nedá…

Pláže a restaurace na jižním pobřeží Floridy zůstávají i nadále veřejnosti nepřístupné z důvodu obav ze šíření pandemie koronaviru, nadále platí i zákaz vycházení. Očividně ale ne pro tyto mladé delikventy, kteří se rozhodli nadále nenudit v izolaci a uspořádat párty na lodích, jež jsou v Miami velice oblíbené.

Polonahé ženy, twerking a alkohol se určitě v nových uvolněnějších opatřeních nenachází, tito znudění mileniálové se však koronaviru nebojí. Na fotografiích můžeme vidět, jak se bez roušek objímají, plácají se po zadku a nezkrotně se baví.

Těžko říct, zda si alespoň jeden z účastníků nelegální zábavy uvědomuje možný dopad svých činů. V okresu Miami-Dade byla nákaza potvrzena u 13 585 lidí, koronaviru zde podlehlo již 454 obyvatel.

spania ( 9. května 2020 11:44 )

Není divu,že se ta nemoc tak šíří,když jí mnozí podceňují.Zvláště pak mladí a bohatí v Americe.Jak se má něco dostat pod kontrolu,když to tolik lidí nedodržuje.To jejich chování má ale bohužel dopad na celý svět.To oni ale asi vůbec nechápou,je zajímají jen párty,alkohol a sex.

Kvazimoda ( 9. května 2020 08:38 )

To nejde mít na sobě roušku, holky každé půl musí strčit do pusinky..., "čokoládové pochoutky"...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa