Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babišův Frederik slavil 16 bez obří párty. Monika ukázala dort s „drsným“ vzkazem

Autor: sab, vei - 
10. května 2020
11:15

Syn premiéra Andreje Babiše (ANO) Frederik měl narozeniny. Obvykle by své šestnáctiny zřejmě oslavil velkolepě, nyní ale byla oslava zřejmě skromnější. Alespoň to naznačují fotografie, které Monika Babišová v sobotu sdílela na sociálních sítích. V minulosti Babišovi narozeniny slavili ve velkém třeba na kontroverzní farmě Čapí hnízdo. Frederik Babiš se nyní připravuje na zkoušky na britské střední škole.

Jaké koníčky má premiérův čerstvě šestnáctiletý syn Frederik, naznačuje dort, který si vyfotila Monika Babišová. Kromě činky na cvičení je na něm taky marciánový nápis oblíbený u řady cvičenců „no pain no gain“. Známé motto v angličtině připomíná, že bez bolesti nejsou výsledky.

Babišovi zřejmě slavili doma v Průhonicích, terasu vyzdobili květinami a velkými zlatými číslicemi 16 - tolik let Frederik právě slavil. Na podobě oslavy se zřejmě podepsala pandemie koronaviru. Až v pondělí se totiž začnou otevírat obchody a zahrádky v restauracích. Scházet se také bude možné do 100 lidí. V sobotu ale pořád platila pravidla přísnější.

Bylo mu vše jedno, vzpomínala Monika

Mladý Frederik má nyní také období zkoušek na britské střední škole, kterou navštěvuje. „Není to prý maturita, ale musí absolvovat zkoušku, aby mohl postoupit do dalšího programu,“ vysvětlila Monika Babišová, která je ráda, že syn bere školu zodpovědně. 

„Až do posledního roku mu bylo vše jedno a nejdůležitější pro něj byly sporty. Ale teď zrušil maximum aktivit, sám si našel doučování a připravuje se na zkoušku,“ dodala Babišová v dřívějším rozhovoru pro Blesk Zprávy.

Frederik se na veřejnosti objevuje sporadicky, rodiče občas doprovodí na některé oficiální akce. Častěji fotografové zachycují Frederikovu sestru Vivien (20), která často doprovází hlavně Moniku Babišovou. Vivien studuje ve Španělsku.

Nebýt restrikcí, které vláda Andreje Babiše zavedla kvůli šíření nákazy koronavirem, tak si rodina premiéra zřejmě dopřeje oslavu, na kterou jsou zvyklí. Když Monika Babišová slavila 45 let, bylo to ve velkém stylu. Nechyběl ohňostroj ani obří dort. Oslavu uspořádali pro desítky přátel přímo na Čapím hnízdě, okolo kterého se stále vedou spory. Provokativně také všichni nasadili čepice s Babišovým heslem „sorry jako“, které řekl, když se ho novináři ptali na jeho příjmy. 

V minulosti se také hodně mluvilo o dalším z večírků Babišových. S přáteli si v převlecích užívali na vánočním setkání. Premiérova žena oblékla kostým sexy paní Santa Clausové a její kamarád a florista Ivan Šablatůra se převlékl za církevního hodnostáře. Povýšenecky pak komentoval, jak se někteří vyjadřovali o jejich večírku. „My se bavíme na večírku a chudina u PC u fotek! Myslím, že všechno v pořádku,“ zněl pohrdavý komentář, který pobouřil Čechy a musel mu za něj vynadat i premiér Babiš.

Video  Rozjetá Monika Babišová slavila 45: Poslechněte si její karaoke verzi Decibelů lásky!  - Vladimír Blažek, Blesk
Video se připravuje ...

bullshit ( 8. července 2021 15:38 )

Evko, také bych chtěl aby se na celou republiku už konečně vyprdnul a užíval si majetku. Vyschly by mu ale penězotoky.

bullshit ( 8. července 2021 15:36 )

Jedno chytré dítě má také ve Švýcarsku...Holt vzorný otec.

Evka4 ( 16. května 2020 09:09 )

Ratimcov: Správně jsi pojmenoval svojí famílii .Dobře

Evka4 ( 16. května 2020 09:07 )

narcis:Přesně!!!

Jiřina Ratimcová ( 11. května 2020 00:38 )

Estebacka pakaz! 🤮💩

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa