Nejen Renata Langmannová, ale i její manžel se těší na prvního společného potomka. To je jasná věc. Pročež se oba natěšení nastávající rodičové rozhodli oznámit radostnou novinu světu na svých instagramových profilech. Jak blond modelka, tak její o devět let starší manžel, moderátor Ondřej Novotný, zveřejnili fotky s obnaženým a už pořádně narostlým bříškem někdejší vítězky České Miss z roku 2006.

Pokud se bude vycházet z předpokladu, že růžová barva patří novorozeným holčičkám a modrá chlapečkům, lze se už domnívat, jestli na svět za tři měsíce vykoukne holčička, nebo chlapeček. Ondřej Novotný totiž ve svém příspěvku oznamujícím, že jsou s manželkou v očekávání, někdejší missce přiložil na rostoucí bříško roušku růžové barvy! Může to tedy znamenat, že se nastávající rodiče těší na holčičku?

Na rozdíl od Renaty Langmannové už Ondřej Novotný jedno dítě má. A díky němu má i zkušenost s tím, jaké to je vychovávat dceru. Ono dítě je totiž dnes už dospělá dcera Trinity (19). S tou pojí moderátora přátelský vztah. Tmavovlasá Trinity se širokým úsměvem je vysokoškolačkou a svého pyšného tátu dokonce i celkem často doprovází na jeho pracovní akce. Jestli bude mít mladá Trinity bratříčka, nebo sestřičku, se zatím lze jen domnívat, ale zmiňovaná rouška naznačuje druhou možnost.

VIDEO: Renata Langmannová povyprávěla, jaké spodní prádlo má nejraději. S těhotenstvím své preference bude muset trochu přehodnotit...

Video
Video se připravuje ...

Renata Langmannová: Jaké spodní prádlo má nejraději? Jana Marvanová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií