Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Skandál na klinice asistované reprodukce: Lékař Jan dával tajně pacientkám své vlastní sperma!

Autor: jel - 
13. května 2020
18:38

Joey Hoofdman celý život narážel na fakt, že vypadá úplně jinak než zbytek rodiny. Obzvláště výrazně se lišil od svého otce. Po letech, kdy se trápil a trpěl dokonce depresemi, zjistil neuvěřitelnou pravdu. Jeho otcem byl doktor z kliniky, kde měli jeho mámě provést asistovanou reprodukci. Jak vyšlo najevo, muž oplodnil bez jejich vědomí desítky pacientek!

Nizozemec Joey se svou úzkou tváří a výraznými zuby vypadal zcela jinak než jeho sourozenci. Jeho rodina byla velmi chaotická a on měl přitom obrovský smysl pro pořádek a již v mladém věku si ušetřil peníze a byl majitelem posilovny, přitom jeho otec stěží ušetřil na holé živobytí. O případu informoval britský Mirror.

Po smrti otce muž začal trpět obrovskými depresemi, protože se domníval, že už možná nikdy nezjistí pravdu. Nakonec uhodil na svou matku, jestli otce nepodváděla. Ta se údajně velmi rozlobila, že by si tohle o ní mohl její vlastní syn vůbec myslet.

„Rodiče mi řekli, že chodili na kliniku kvůli léčbě neplodnosti a máma podstoupila umělé oplodnění,“ řekl Joey Mirroru. Podle něj ale jeho maminka jasně viděla lahvičku, na níž byl štítek s jménem Joeyho otce. Pak se však na internetu podívali na stránky kliniky, kde umělé oplodnění podstoupili a čekal je neuvěřitelný šok!

Zjistili, že klinika je už dlouho zavřená, protože lékař Jan Karbaat, který tam pracoval údajně tajně vyměnil sperma od dárců za své vlastní. Joey pak našel fotku doktora v mládí a byl v šoku. Lékař vypadal úplně jako on. „Poslal jsem tu fotku přátelům a oni si mysleli, že na fotce jsem já,“ popsal muž šokující zjištění. Chtěl svého biologického otce navštívit, ale ten byl v tu dobu už velmi nemocný a nemohl návštěvu přijmout.

„Našel jsem na internetu skupinu, kde se sdružovali údajné Karbaatovy děti,“ dodal Joey a sdělil, že se s jednou s žen ve skupině spřátelil, a tak si nechali udělat test DNA. Jak vyšlo najevo, skutečně jsou polovičními sourozenci!

Zobrazit celou diskusi