S mladičkou kráskou se zpěvák už v minulosti objevil na několika akcích, oba však vehementně tvrdili, že jsou pouze přátelé. Že k sobě cítí mnohem víc, odhalila až fotka prvomájové pusy, kterou se Sarah pochlubila na sociální síti.

„Fotili jsme se spolu pod třešní na Prvního máje a já na ní viděl, že by si přála tu fotku zveřejnit. Tak jsme ji dali na instagram,“ svěřil se Kraus později na focení kalendáře pro spolek ALSA, který pomáhá lidem s amyotrofickou laterální sklerózou. Tam před objektivem nestál se svou novou múzou, nýbrž se svou maminkou Janou Krausovou (66).

Ačkoliv je zpěvák zamilovaný, zahořklost k jeho bývalé partnerce Strýcové stále trvá. „Je velká škoda, že rozchod proběhl, jak proběhl. Mohli jsme zůstat kamarádi, ale stalo se tam tolik zlého, že to prostě nejde. Jsou jen dva lidi na světě, kterým nikdy neodpustím, Bára a Eduard Klezla,“ má jasno Kraus, který se z rozchodu s tenistkou dlouho vzpamatovával.

Strýcová popírala, že by mu byla nevěrná, a tvrdila, že jejich vztah skončil dva měsíce předtím, než byla přistižena v náruči šéfredaktora pánského magazínu Petra Matějčka (36). Podle Davida sprostě lhala, a když se naposledy viděli, tak se mu ani neomluvila. „To jsou přesně ta ega vrcholových sportovců...,“ dodal.

Organizace ALSA pomáhá pacientům s nemocí ALS – amyotrofickou laterální sklerózou. Ta způsobuje degeneraci buněk, které ovládají hybnost svalů. Nemocní lidé postupem času vnímají jen očima, mentální a psychické schopnosti jim ale zůstávají. Charitativní kalendář, jehož autorkou je Alžběta Jungrová, se fotí již počtvrté, jeho tvářemi jsou komě Davida Krause a Jany Krausové například Taťjana Medvecká, Daniela Písařovicová, Jana Plodková a další slavné osobnosti.

Kraus vs. Klezla

Proč Kraus vedle Strýcové nemůže přijít na jméno ani Eduardu Klezlovi (58), který se proslavil účastí v porotě SuperStar v letech 2005 a 2006? „Tohle je opravdu nebezpečný člověk a pro lidi, co mají talent, obzvlášť. Dokud bude učit na Konzervatoři Jaroslava Ježka, já mu budu dělat ostudu, protože on ubližuje lidem pořád stejně. Pozor na něj. Je to hlavně dobrý herec a velký lhář,“ tvrdí o svém bývalém učiteli zpěvu.

„Já jsem tam měl velké problémy, pak tam byla Inspekce ministerstva školství, na základě té inspekce jsem dostal individuální plán. Pak mě Eduard Klezla nesměl hodnotit. Musel jít za dveře, když já jsem dělal ze zpěvu zkoušky,“ prozradil Kraus.

Klezla to ale viděl jinak: „Já byl jeho ročníkový pedagog. Nevím, že by odcházel kvůli mně, bylo to kvůli maturitě z angličtiny, se zpěvem to nemělo nic společného.“

VIDEO: David Kraus bojuje proti nemoci ALS: Nikdy jsem neviděl tolik lásky!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus bojuje proti nemoci ALS: Nikdy jsem neviděl tolik lásky! Martin Balcar, Lukáš Červený

VIDEO: David Kraus o Strýcové: Podvedla mě a bylo to hnusný! Zamiloval si jinou tenistku!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o Strýcové: Podvedla mě a bylo to hnusný! Zamiloval si jinou tenistku! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií