Podle informací Blesku byl herec nalezen v bezvědomí ve svém bytě v Liberci právě v pondělí 11. 5. Našla ho prý dcera jeho přítelkyně a rychle zavolala záchranku. Bohužel přes včasný zásah došlo na nejhorší.

Ačkoliv se Řandu zdravotníci snažili resuscitovat, nepodařilo se jim ho oživit. Údajně se jednalo o infarkt. Shodou okolností se jedná o stejný problém, který postihl i Čestmírova otce, známého filmového i divadelního herce, kterého si jistě pamatujete například z pohádky Princ a Večernice či filmu Což takhle dát si špenát.

Spekulovalo se zřejmě i o sebevraždě, ale to jeho známí vyvrací. „Nemám pocit, že by se Čenda zabil, nebo odešel dobrovolně. Nehraje mi to, nepil, nekouřil, nebyl to feťák a měli jsme stejné názory. Je to divné,“ napsala na facebooku například Anife Vyskočilová(46).

Smutný byl ze zprávy o skonu také Slávek Boura (56). „Zemřel Čestmír Řanda ml. Producent, scénograf, malíř, herec, divnej pavouk, ale kamarád…,“ napsal moderátor na svůj facebook a doplnil: „Pozdravuj na druhé straně, Čestmíre, ale ještě ať mi panáka nenalévají.“

Herečka Bára Fišerová (41) se též podivovala: „To není možný... co se stalo? Smutná doba... je mi to líto...“ A bez reakce odchod nenechala ani zpěvačka Šárka Rezková (51). „Pane Bože, co se to děje? Česťo, pozdrav NAHORU.“

Zatímco otec se proslavil především filmovými rolemi, jeho syn se sice objevil například ve Tmavomodrém světě či filmu Jak ukrást Dagmaru, ale proslul spíše drsnou povahou. Dokonce byl nějakou dobu i ve vězení, kdy na něj trestní oznámení podala exmanželka Regina Řandová (52).

Zlost na něj měla i jeho expřítelkyně, televizní rosnička Tina Pletánková (50). Také na něj podala oznámení kvůli údajnému vydírání a on jí oplatil stejnou mincí a tvrdil, že se jednalo o urážku.

VIDEO: Mahulena Bočanová: V Chalupářích jsem způsobila infarkt Řandovi!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: V Chalupářích jsem způsobila infarkt Řandovi! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
31 fotografií