Herce Čestmíra Řandu měla podle informací deníku Aha! najít v pondělí v jeho bytě přítelkyně, fitness trenérka Michaela Kryčfalušijová (41). „Byl celý bílý. Rychlá se ho snažila resuscitovat, ale bohužel to nezvládl. Jestli to byl infarkt, to nikdo neví, to ukáže až nařízená pitva,“ přinesl nové informace o hercově smrti moderátor Slávek Boura.

Spekuluje se, že herce, stejně jako před lety jeho slavného otce, zradilo srdce. To samé předpokládá i Slávek. „Jestli to měl po tatínkovi, tak to mohlo být srdíčko,“ potvrzuje pro Aha! domněnku Boura. S jistotou to ale neví. Jisté pouze je, že si pro Řandu známého například z filmů Tmavomodrý svět či Jak ukrást Dagmaru přišla smrt téměř o dva roky dříve než pro otce Čestmíra Řandu, který zemřel již v srpnu roku 1986.

Více než filmy byl Čestmír Řanda nechvalně proslulý spory se svými bývalými partnerkami. Obě známé ženy podaly na Řandu trestní oznámení. Manželka Regina Řandová (52) s ním vedla spor o dítě, bývalá moderátorka Tina Pletánková (50) obvinila Řandu z vydírání, což jí vrátil stejným obviněním. Nějaký čas si dokonce (dvakrát) pobyl i ve vězení, když neplatil výživné na syna, kterého i před exmanželkou Reginou skrýval. Pár let po propuštění měl porušit nařízenou podmínku a ocitnout se ve vězení podruhé.

Fotogalerie
35 fotografií