Jsou to ještě sexuální panny, nebo spíše lascivní robotky? Zatím to nevypadá, že by nám hrozil temný zánik civilizace jako z filmového Terminátora, ale možná už tak daleko nejsme. Nové sexuální panny už rozhodně budou vybaveny umělou inteligencí.

Na konci roku přijdou divy

Jedna z obchodních značek, kterou nyní máme, se nazývá AI AI-Tech. Udělali jsme s ní krok kupředu a přidali do ní umělou inteligenci. Jedna z nich vyjde už na konci roku a bude mít srdeční tep a uslyšíte ji dýchat,“ řekl webu Daily Star Online zakladatel společnosti Sex Doll Genie Amit.

Vypadá to, že erotický byznys se vyvíjí mílovými kroky. „Ještě jsem ji neviděl používat, jsou stále ve výrobě, ale dostáváme se do bodu, kdy je můžeme nazývat sexuálními robotkami, ale technicky jsou taktéž sexuálními pannami,“ pokračoval Amit ve svém nadšeném vyprávění o erotické budoucnosti.

Sexuální robotka s umělou inteligencí

Čekám na způsob, kdy budete moci připojit svou Alexu nebo Siri do své panny a ona na vás začne mluvit. Už máme tuto technologie v kapse, jen jsme ji zatím na panně nepoužili. Jsou to zatím jen plány, nic oficiálního, ale šťouráme se v režimu, ve kterém by s vámi panna jen mluvila nebo flirtovala,“ dodal.

Vzhledem k aktuální koronavirové krizi zisky společnosti Sex Doll Genie jenom rostou. „Vidíme, že byznys se sexuálními pannami prochází během pandemie covid-19 revolucí. Objednávky rostou od párů i samotných mužů a žen,“ popsala úspěchy spoluzakladatelka společnosti Janet Stevensen.

Nadšení ze sexuálních pannen roste

Čeho jsme nyní svědky, je to, že používání sexuální panny se stává hlavním proudem. Muži i ženy jsou nadšení, že mohou do ložnice přinést sexuální pannu,“ dodala. Kolik bude chytrá novinka s umělou inteligencí stát, je zatím nejasné. Současné panny firmy se prodávají za v přepočtu 10 tisíc korun.

Fotogalerie
21 fotografií