Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Manželský sex na dovolené aneb nejen děti potřebují zábavu

14. května 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Koronavirus sem, koronavirus tam. Některé páry ho možná uvítaly, protože jim přinesl víc času a volna na postelové hrátky. Většina rodičovské populace si ale nejspíš zoufá: zavřené školy a školky. Děti překypující energií, na kterou rodiče občas nestačí. Celodenní kolotoč učení, hraní, domácích prací a rodinná i partnerská ponorka. Místo sexu dohánění pracovních restů nebo jen tupé zírání do televize. Máte to u vás stejně? Nezoufejte! Blýská se na lepší časy! Blíží se totiž čas dovolených!

Rodinná dovolená po rodinné „korona-dovolené“? Jděte do toho!

Možná si v situaci, kdy lítáte jak hadr na holi kolem dětí, domácnosti a práce, neumíte rodinnou dovolenou ani představit. Ale i rodinná dovolená se dá zvládnout bez stresu a se spoustou prostoru pro romantiku i erotiku ve dvou. Je známo, že právě na dovolené nám chutná víc. A nejen v jídelně, ale i v ložnici. Využijte toho a letošní dovolenou rozhodně nevynechejte! Objevte Mariánské Lázně, které patří právem do výběru CNN Travel TOP 15 nejromantičtějších míst střední Evropy, kde si budete užívat vy i vaše děti. S Animačním klubem Coolonáda, který děti zabaví na celý den, to půjde lehce!

Nebuďte na sebe přísní. Každý má nárok na odpočinek

Zapomeňte na dovolenou, ze které se vracíte s pocitem, že potřebujete další. Zapomeňte také na to, že rodinná dovolená v lázních je sci-fi. Letošní rok je prostě všechno jinak. Tak chytněte příležitost za pačesy a vrhněte se do spojení, které ještě nedávno nepřicházelo v úvahu. Jen si to představte. Nadšené děti předáte usměvavým profesionálním animátorům, kteří pro ně mají připravenou kupu aktivit, zážitků a výletů, díky čemuž večer padnou za vlast, takže nejen přes den, ale i večer budete mít čas pro sebe. Ty nejmenší svěříte chůvě a sami pak vyrážíte na wellness, za kulturou, ke kadeřníkovi, na golf nebo si jen na dveře pověsíte cedulku nerušit. Zvýšení libida je prostě garantováno!

Autor: Hotely Mariánské Lázně

Spokojený rodič = spokojené dítě

Vyskočte tak ze začarovaného kruhu nedůtklivosti, stresu a vyčerpání do čarovného kruhu pohody, radosti ze života a rodinné harmonie. Protože když se k dětskému nadšení z animačních programů přidá čerstvý vzduch Slavkovského lesa, klid a pocit naprostého bezpečí, dokonalost všudypřítomné přírody se silou léčivých pramenů, sportovní vyžití, nepřeberné možnosti wellness procedur a rodičovské radovánky beze strachu vyrušení, nastává absolutní rodinná rovnováha.

Autor: Hotely Mariánské Lázně

Animační klub Coolonáda Mariánské Lázně: Dovolená pro vás i pro vaše děti!

www.coolonada.cz