Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Teď už vím, jak smrdí mrtvola, říká žena: Promluvila o zpackané operaci ňader

Autor: shp - 
16. května 2020
20:33

Krásná mladá žena ze Spojených států, jménem Esmeralda podstoupila plastickou operaci poprsí, ale ne takovou, jako většina žen. Esmeraldu totiž sužovala nadměrně veliká ňadra. Nechala si je proto zmenšit. Jenže operativní zákrok dopadl tragicky a ňadra pak začala nebohé ženě hnít.

Esmeralda se za svůj problém nestyděla a odhodlala se předstoupit před televizní kamery. Její příběh bude odvysílán v reality show Botched (Zpackané plastiky) televize E! Žena skončila nakonec s dírami v ňadrech. Doktor jí odřezával nekrotizující tkáň dlouhého půl roku. Vytrpěla si děsivé bolesti.

Viděl jsem už hodně zmenšení ňader, a viděl jsem i hodně komplikací, které způsobily, ale tohle je nejhorší případ zmenšení poprsí, který jsem kdy viděl,“ prohlásil Dr. Terry Dubrow. Esmeralda lékaři a jeho kolegovi Dr. Paulu Nassifovi vysvětlila, co ji vedlo ke zmenšení ňader.

Bolesti zad byly nesnesitelné

Bolesti zad, které kvůli nadměrnému dekoltu měla, byly už nesnesitelné. A tak raději zvolila pohodlí a zdraví před lačnými pohledy. Jenže operativní zákrok se vůbec nezdařil. Tkáň v prsou začala Esmeraldě doslova hnít. Zápach to byl neskutečný a nesnesitelný.

Smrad vycházel z mého trička. To byla ta chvíle, kdy jsem začala panikařit. Cítila jsem, že takhle smrdí mrtvola,“ zavzpomínala Esmeralda na okamžiky hrůzy. „Tkáň vypadala, jako by odumírala,“ dodala její maminka. Doktor Esmeraldu utěšoval, že to už zvládnou.

Půl roku do ní doktor řezal

Jenže při každé další návštěvě jí uřízl více a více tkáně. Toto martyrium trvalo celých šest měsíců. Nyní se snad podaří dát ňadra této ztrápené mladé ženě do pořádku. Teď je už v rukách odborníků. Jak ale její osud opravdu dopadne, televizní diváci teprve uvidí. Lze však očekávat happy end.

Pozor, galerie obsahuje naturalistické fotografie!

nakobyl ( 16. května 2020 19:55 )

nu jestli to nebyla vagína, ta nemytá,což je u Amíků normálka, vydává podobný smrad

y1xcvbnm ( 16. května 2020 19:45 )

to jí muselo bolet tak že si malovala každé obočí jiné

Zobrazit celou diskusi