Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Morbidní řidička přejela hroby veteránů: Chtěla se vyhnout dopravní zácpě!

Řidička to vzala přes hroby veteránů
Řidička to vzala přes hroby veteránů  (Autor: Reprofoto KRTK)
Autor: shp - 
14. května 2020
18:44

Den matek je svátkem, při němž by se měly velebit naše maminky. Tato žena však ukázala pořádnou porci neslušnosti a ignorance. Nejmenovaná řidička v americkém Houstonu vjela se svým minivanem na hřbitov veteránů. A to jenom proto, aby se vyhnula dopravní zácpě.

Na videozáznamu je patrné, že žena patrně utrpěla zkrat a tůrovala si to po trávníku jako smyslů zbavená. V osudnou neděli přitom stovky lidí sledovaly na hřbitově oslavy konce druhé světové války v Evropě.

Byl jsem v šoku, nečekal jsem, že by se něco takového stalo,“ řekl televizi KRTK autor videa Jeremiah Johnston. „Snažila se zařadit zpátečku na místě, kde jsou mí prarodiče pohřbení. Ta ženská se nemohla dostat kolem jiných aut, tak to vzala přes hroby,“ popsala událost svědkyně Amanda Hillová.

Slyšela nás, jak na ni řveme, ať přestane. Ale dále pokračovala,“ dodala. „Moje máma se postavila před vůz a řidička jí řekla, ať uhne,“ dodal další svědek.  

Policie již ženu vyšetřuje a je na informace ohledně incidentu skoupá. Je však jasné, že žena zazmatkovala. Prozatím to nevypadá, že by byla pod vlivem alkoholu nebo drog. Pravdu odhalí až policejní vyšetřování.

Arany ( 18. května 2020 12:50 )

Dopředu! I třebas doslovně přes mrtvoly. Burani v USA.

Citronel ( 14. května 2020 19:41 )

To mě víc zaskočilo,když se tlupa imigrantů utábořila na hřbitově,skoro na každém hrobě stan a v něm špindírové,celou noc je hlídala stráž a ráno jak vstali tak odešli.Jinde jim lidumilové dali opět nové stany a vše co jim na očích viděli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání