Na různých profilech českých celebrit lze nyní najít vzkaz od zpěvačky Kamily Nývltové. „Ahoj, já vás všechny zdravím, asi jste si všimli, že jsem za poslední dobu přišla o svůj facebook i svůj instagram a asi několik tisíc sledujících,“ posteskla si představitelka muzikálových krásek Kleopatry či Angeliky.

„Nabourali se mi do bankovních účtů, přišla jsem i o peníze. Tímto hackera zdravím a přeju mu hodně štěstí a zdraví,“ přiznala s nádechem ironie brunetka, která se snaží teď vše napravit, i když je jí jasné, že nad hackery nevyhraje.

Založila si nový profil a video natočila proto, aby se rozjel. Všechny poprosila, zda by ho nesdíleli mezi své přátele. Ráda by totiž dostala zpátky fanoušky, o něž na instagramu roky pracně bojovala, jak sama říká.

Na pomoc jí přispěchal ochotně například Václav Noid Bárta (39), kterého podobná situace v nedávné době potkala hned několikrát. Prosbu ale sdílely i Lucie Bílá (54), Dana Morávková (48), Aneta Vignerová (32), Martina Pártlová(40), Leona Machálková (52), Olga Lounová (39) a další. „Nikdy nevíte, kdo se vám tam dostane,“ varovala veřejnost Kamila a apelovala tak na všechny, aby si své účty pořádně ochránili.

VIDEO: Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte ...

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Nývltová má luxusní byt za 5 milionů! Mrkněte ... Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií