Radostnou novinku zjistila až pár dní po návratu z téměř měsíční cesty po Africe. „To, že jsem menstruaci nedostala v termínu, jsem přičítala cestování, kterého bylo opravdu hodně. Několik přeletů a převýšení, byli jsme v Ugandě na gorilách nížinných, pak safari v Tanzanii, výšlap na Kilimandžáro a nakonec odpočinek na Zanzibaru. Pak jsem si po návratu udělala test a bylo jasno. Karanténa nám pomohla to co nejdéle tajit, proto jsme to oznámili až teď, kdy jsme v šestém měsíci,“ svěřila se v live streamu Blesku Renata Langmannová, která s manželem zdolala dokonce i Kilimandžáro (5 895 metrů). 

Kdybych před tím věděla, že jsem těhotná, nešla bych, opravdu bych se bála. Ten výstup je fyzicky opravdu náročný a taky drahý, vyjde na 100 tisíc za osobu. Ale teď jsem ráda, že jsem to zažila a že můžu v klidu užívat těhotenství. I když nemám žádné nevolnosti, tak mám pocit, že každý týden mám kilo nahoře,“ tvrdí modelka, která ale zatím ve skutečnosti přibrala jen sedm kilogramů. 

I když se mnozí domnívali, že růžová rouška na jejím bříšku znamená holčičku, tak to prý není. „My už na 90% víme, co to bude, ale ještě si to necháme pro sebe. Jména už vymýšlíme, i když se moc neshodujeme, já bych chtěla tradiční, Ondra spíš naopak,“ směje se blondýnka. Vzhledem k tomu, že Ondřejova dcera z prvního manželství se jmenuje Trinity (19), což je zřejmě po hrdince z Matrixu, tak se má nastávající maminka na co těšit. 

VIDEO: Misska Renata Langmannová přiznala: Na Kilimandžáro (5 895 metrů) jsem lezla těhotná! 

Video
Video se připravuje ...

Misska Renata Langmannová přiznala: Na Kilimandžáro (5 895 metrů) jsem lezla těhotná! Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií