Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy modelka dva měsíce bojovala s koronavirem: Promluvila o peklu v karanténě

Autor: shp - 
15. května 2020
05:15

Konečně se po dvou měsících pekla na zemi dočkala. Její testy na covid-19 jsou negativní. Sexy rumunská modelka Bianca Dobroiuová (23) žijící v italské Boloni bojovala s koronavirem dlouhých 75 dní. Její stav byl vážný a měla horečky až 40.7 stupňů Celsia. Nyní o svých útrapách promluvila.

Bianca musela absolvovat celkem 11 testů. Sedm z nich bylo pozitivních, dva měly nejasné výsledky a dva byly negativní. Z nemocnice byla propuštěna 6. března, ale musela souhlasit s přísnými podmínkami izolace. Podle lékařů je její případ výjimečný.

Koronavirus se vrátil

Během dubna byla totiž na covid-19 opět několikrát pozitivní. „Bylo mi řečeno, že (doktoři) chtějí lépe porozumět mému případu. Jediné, co vím, že to byly dva pekelné měsíce. A víte co? Už si nepamatuji na to, jaké je to jít na procházku,“ řekla modelka podle Mirroru.

Nyní si už konečně oddechla. „Je to výjimečná emoce. Nemohu uvěřit tomu, že je to pravda. Když mě vzbudili lékaři a zeptali se mě, jestli mám radost, protože jsem negativní, vyskočila jsem z postele,“ popsala blondýnka radostné chvíle.

Noční můra

Byla to noční můra. Ti, kteří v tomhle nezůstali osamocení, tomu nikdy nemohou porozumět. Nyní budou mít konečně moje dny opět nějaký smysl. Na tento den jsem čekala tak dlouho. Pocítila jsem radost i šok z toho, že je konec,“ uzavřela kráska.

villon ( 15. května 2020 09:45 )

Docela dobrá bábovka, zádel má jak se patří, to jo, ale kozi nemá žádné, že bi transdžendr? Nebo jí vyhubli při té infenci? To je také možné, korunavirus je prý nevyzpitatelný a má různé, i vědcům zatim neznámé účinky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa