Herečka Alice Bendová se na plátnech kin a na televizních obrazovkách velice často objevuje v rolích zákeřných potvor a cílevědomých žen, které jsou ve své kariéře ochotny jít i přes mrtvoly, případně si tu a tam vypomoct, jak se říká, „přes postel“. V nejedné roli proto tahle pohledná umělkyně ukázala svá ňadra, která přímo popírají přírodní zákony.

I pár let před padesátkou – a do dvou porodech – je má totiž sošná a dokonalá, a tak není divu, že je ráda předvádí na instagramu. Její fanoušci se na ně ostatně rádi dívají, a tak většina jejích příspěvků na téhle sociální síti jsou jen selfíčka, v nichž je jenom v plavkách, v ručníku… anebo na sobě nemá vůbec nic.

„Zdravím z dnešního otužování, voda je ale proti vzduchu docela teplá, tak se válím v trávě,“ napsala Bendová na internet v úterý, kdy bylo kolem deseti, maximálně dvanácti stupňů. „Pak skočíme na školu, oběd (fakt úplně nevím, co budu postopadesáté vařit), pak ven na pampelišky slepicím a čeká nás výletík na farmu pro maso, sýry a mléko,“ vypočítávala Bendová, která zároveň všem svým příznivcům optimisticky popřála krásný a slunečný den.

Nebylo by na tom nic divného – kdyby ovšem svá slova nedoplnila snímkem, na němž stojí v bazénu, a není pochyb, že je zcela nahá, „oděná“ jen ve sluneční brýle. Pouze bradavky si, zřejmě kvůli přísným pravidlům instagramu, cudně zakryla paží.

A byl oheň na střeše. Jednoho muže totiž její nahota, i když nebyla podaná nějak vulgárně, pohoršila. „Nahoře bez. No nevím, co na to děti…“ rýpnul si do krásné herečky, co se teď nově začala objevovat v seriálu Slunečná v roli sexy lékařky Radky Charvátové. Bendovou však tahle provokace vůbec nevyvedla z míry.

„Jsme (v rámci domova a počasí) nudisté, takže už je to pro ně nuda,“ zareagovala pohotově. Ostatně i na Tenerife, kde Bendová vlastní apartmán, často vyhledává se svým partnerem nudapláže. Pohled na maminku tak, jak ji příroda stvořila, její dceru Aličku (10) a syna Václava (12) zkrátka nikterak neleká. A jak trefně podotkla jiná její fanynka, je to zcela přirozené: „Však se není za co stydět, všichni jsme tak přišli na svět, stejně i tak odejdem… Je to lidské.“

VIDEO: Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz »chalupy«! Kde provětrá vnady?

Video
Video se připravuje ...

Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz »chalupy«! Kde provětrá vnady? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
61 fotografií