Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co o vás prozradí chodidla?

/
  • Co o vás říkají vaše chodidla?
    Co o vás říkají vaše chodidla? (Shutterstock.com)
    14. května 2020 ● 08:00

    Tvarů chodidel je nekonečně mnoho, vypovídají o tom, odkud pocházíme a staří mudrcové z nich taky usuzovali  na povahu osob. Zkusíte to také?

  • 1.

    Římská noha 

    ....
    Autor: profimedia
    Je to nejběžnější typ nohy. Všechny prsty jsou uspořádány rovně. Palec je zpravidla největší a po něm následují ostatní prsty, vytvářející úhel 45 stupňů. Osoby s římskou nohou jsou klidné a společenské. Mají rádi nové zkušenosti, rádi cestují. Bývají dobří podnikatelé a řečníci.

  • 2.

    Noha ve tvaru šípu

    ....
    Autor: profimedia
    Tito lidé mají obvykle úzkou nohu, která se rozšiřuje až v oblasti prstů, druhý prst je „hrotem“ nohy.  Jsou plní emocí, všechno vidí závažnější, než to ve skutečnosti je, a mají silnější pocity než kdokoli jiný. Život se zdá být jasnější, když jsou šťastní. Když jsou naštvaní, jsou rádi sami.

  • 3.

    Řecká noha

    ....
    Autor: profimedia
    V tomto případě je druhý prst delší než palec. Lidé s řeckýma nohama jsou sportovci nebo mají talent k umělecké tvorbě. Mohou to být také inovátoři a veřejní řečníci. Osoby s takovým druhem nohou jsou nadšenci a optimisté.

  • 4.

    Úzká noha

    ....
    Autor: profimedia
    Chodidlo je úzké, prsty jsou stlačeny k sobě. Palec je je největší.  Lidé s takovým chodidlem mají rádi intimitu, chrání si tajemství a skrývají své pocity. Jejich nálada se dokáže rychle změnit, takže buďte při rozhovoru s nimi opatrní. Impulzivita je jejich další charakteristikou.

  • 5.

    Kvadratická noha

    ....
    Autor: profimedia
    Všechny prsty včetně palce jsou téměř stejné délky. Lidé s takovým typem chodidla si obvykle dvakrát rozmyslí, než se rozhodnou. Díky tomu jsou důvěryhodní a pragmatičtí.

  • 6.

    Další charakteristické znaky

    Bosé nožky
    Bosé nožky
    Autor: Mária Rušinová, scom, archiv

     

    Velmi dlouhé prsty u nohou

    Osoby s takovými prsty jsou velmi emotivní. Jsou výřeční, rádi mluví o svých myšlenkách a pocitech.  Bývají politiky, nebo pracuje ve státní správě.

     

    Malíček po straně nohy

    Osoby, které mají takový malíček, se chovají svobodně. Jsou tvrdohlavé a chtějí prosadit svou za každou cenu.

     

    Velké polštářky pod prsty

    To je považováno za dar z nebe, člověk je dobře vyvážený a je velmi opatrný.

     

    Mezera mezi druhým a třetím prstem

    Pokud máte tuto fyzickou vlastnost, jste člověk, který neradi kombinuje vaše pocity s činy. Dokážete se emocionálně oddělit, a vykonat, co je potřeba. Často jsou také nespokojení se svým životem.

     

    Zahnutý prostřední prst

    Takoví lidé jsou spolehliví v plánech do budoucna, jsou systematičtí a rádi mají situaci pod kontrolou.

  • 7.

    Další typy chodidel

    Autor: profimedia

     

    Existují samozřejmě i jiné typy chodidel. Například otoky nohou znamenají, že se jejich majitel potýká s obtížemi při vyjadřování pocitů. Pokud se prsty nakloní směrem k malíčku, znamená to, že člověk žije svým životem vysokou rychlostí, ale pokud se prsty nakloní směrem k palci, je takový člověk těsně spojený se svou minulostí.

Autor: neo

Klíčová
slova

nohy chodidla test povahy prsty

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz