Její máma i teta pracovaly v kosmetickém a oděvním průmyslu. Se světem zkrášlovacích procedur se tedy Steffi seznámila už jako třináctiletá. Od té doby sní, že bude jednou vypadat jako její oblíbené panenky.

Více než milion

Za výplně do rtů utratí za měsíc v přepočtu 36 000 korun. Až bude mít za sebou všechny potřebné plastické operace a další procedury, bude lehčí o 1,4 milionu.

Kvůli omezením v důsledku pandemie koronaviru se ale dostala do nepříjemné situace. Termíny u kosmetičky musela zrušit. Ale dlouho bez pravidelných injekcí nevydržela. Rozhodla se sama naučit píchat si výplně a koncem března k tomu dokonce získala certifikát.

Fialové oči

Její posedlost je až nebezpečná: Začátkem dubna se Steffi během spánku málem udusila kvůli napuchlým rtům a operací zmenšeným nosním dírkám. Její nos je teď tak malý, že může dýchat jen pusou. „Musela jsem strčit hlavu do ledničky, aby rty splaskly, jinak bych zemřela!,“ vzpomíná Steffi. Až skončí pandemie, plánuje další operace na pozdvihnutí zadku, prsní a lícní implantáty, odstranění žeber a trvalou změnu barvy očí na fialovo.

Fotogalerie
13 fotografií