Po úspěchu v Miss ČR, kdy se tehdy královnou krásy stala Lucie Váchová (35) a ona se stala první vicemiss, se Klára pár let věnovala modelingu, ale pak jí do cesty vstoupil fotbalista Radek Kováč, jemuž se pro jeho blond vlasy a četná tetování přezdívalo český David Beckham (45). 

Po porodu dvou synů Radka (11) a Davida (9) opustila svět modelek a naplno se začala věnovat sportu. „Denně cvičím, posiluji, běhám a dodržuji zdravou stravu. Odmala nejím maso, vynechala jsem zbytečné cukry a pečivo. Cvičení dělá opravdu hodně, ale strava je základ úspěchu,“ svěřila se Blesku Klára Medková, která si jako jedna z posledních teprve před dvěma měsíci založila účet na instagramu. 

Dlouho jsem odolávala, ale najednou jsem byla trochu donucena okolnostmi. Oslovovaly mě firmy na reklamu, a tak jsem si říkala, proč jim to neoplatit. Vrhla jsem se třeba na trenérství fitness. Dodělávám si kurz, který je teď ale kvůli koronaviru přerušen,“ říká v rozhovoru pro idnes.cz manželka Radka Kováče. 

Modelka se už šestkrát zúčastnila náročného závodu Spartan Race, kde kromě běhu musíte překonat minimálně 20 překážek. Je zkrátka vidět, že je na rozdíl od jiných celebrit opravdu ve formě a její přístup k štíhlé

postavě je zdravý...

VIDEO: Ken a Barbie po česku. Manželka fotbalisty Kováče předvedla nadupaný dekolt!

Video
Video se připravuje ...

Ken a Barbie po česku. Manželka fotbalisty Kováče předvedla nedupaný dekolt! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií