Okatá herečka s výrazným nosem, za který vděčí svým židovským předkům, se do srdcí diváků zapsala především coby ambiciózní šprtka Rachel. Jejím partnerem nejenom během natáčení, ale i poté, co kamery zhasly, byl pohledný herec Cory Monteith (†31) – ten však svou slávu neunesl a stal se závislým na drogách. Předávkoval se heroinem, což se mu v kombinaci s alkoholem stalo osudným. Lea Michele, celým jménem Lea Michele Sarfatiová, však dlouho sama nezůstala a životního partnera našla v obchodníkovi Zandym Reichovi (37), prezidentovi společnosti AYR.

Randit spolu začali v červenci 2016, o dva roky později se zasnoubili a loni na jaře si řekli své „ano“. Svatební obřad, který si dopřáli se dvěma stovkami rodinných příslušníků a přátel, měly tyhle dvě zamilované hrdličky ve slunné Kalifornii. Na veselce nechyběly ani jiné herecké hvězdy, s nimiž se Lea spřátelila během natáčení Glee, například herec Darren Criss (33) či Becca Tobinová (34), tedy Blaine a Kitty.

Nyní tento pár očekává své první dítko, což na sociální síti oznámila sama nastávající maminka. Lea totiž sdílela půvabný snímek, na němž ukazuje těhotenské bříško, s popiskem „taková vděčnost!“.

„Aww, gratuluji! Miluju to! Bude z tebe skvělá maminka,“ napsala jí nadšeně Naya Riveraová (33), co v Glee ztvárnila lesbičku Santanu. Ona sama je maminkou synka Joseyho (4). Svou upřímnou radost ale vyjadřovaly i herečky Emma Robertsová (29), co s Leou hrála v seriálu Scream Queens, či zpěvačka Ashley Tisdaleová (34), hvězda Disney Channelu.

Budoucí rodiče se prý již nemohou dočkat, až z nich bude maminka a tatínek. „Vždycky se toužili stát rodiči,“ prozradil prý magazínu People zdroj blízký Lee a Zandymu. Představitelka Rachel už ostatně plní sociální sítě fotkami, na nichž se hrdě chlubí svým požehnaným stavem, jejž se jí podařilo utajit do té doby, než s tím sama a dobrovolně „vyšla ven“. V době koronavirové krize, kdy mají hollywoodští paparazzi nouzi o zaměstnání, to ale nebylo jistě nic těžkého…

VIDEO: Lea Michele - On my way

Video
Video se připravuje ...

Lea Michele - On my way Youtube.com

Fotogalerie
42 fotografií