A tak má domácnost Alice Bendové a Michala Topola dalšího člena. Jmenuje se Eda, má velké uši a pyšní se očima jako korálky. Ovšem kdo by čekal lidské mládě, jeho očekávání zůstane nenaplněné. Eda je totiž králík. „Vítáme u nás v rodině nového člena a tím je králík Eda,“ pochlubila se Alice Benedová skrze sociální síť instagram. „Pokud bude žrát jako my, tak mu musíme postavit barák. Má mít osm až deset kilo. V našem případě tak dvacet,“ dodala herečka a za svůj odhad doplnila sérii smajlíků chechtajících se tak intenzivně, až jim z očí tečou slzy.

Kdo nejspíš stojí za nápadem pořídit si králíka, se lze celkem snadno dovtípit z přiložených fotek. Vzhledem k tomu, že zatím malého chlupáče na snímcích drží dívčí paže v bundě růžové barvy, největší radost má z nového mazlíčka hereččina dcera Alička. Králík Eda ale není zdaleka prvním zvířecím miláčkem, který do domácnosti vnadné herečky v nedávné době přibyl.

V době karantény, kterou rodina dodržovala poctivě a trávila čas doma, si její členové pořídili i slepice. A Alice Bendová nemohla být nadšenější, když se od svých nosnic dočkala prvních vajíček. Doufejme ale, že hashtag králík na smetaně u nejnovějšího instagramového příspěvku je pouze výsledkem hereččina pověstného smyslu pro humor a králíka nečeká v její domácnosti jen krátký pobyt.

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií