Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nudismus jako nový fenomén karantény: Stále více lidí doma odkládá oblečení

Autor: jel - 
16. května 2020
05:35

Lidé během karantény stále častěji volí možnost být doma bez oblečení. Organizace britských nudistů oznámila, že během karantény počet nových členů stoupl o sto procent! Oblibu si však nahota získává po celém světě.

Britští naturisté jsou skupinou, která propaguje každodenní život bez oblečení. Za poslední dva měsíce se prý jejich řady rozrostly o 210 nových členů. „Vypadá to, že nahé opalování je nyní národním sportem,“ řekl deníku Daily Mail zapálený nudista Andrew Welch.

Mluvčí skupiny Britští naturisté sdělil, že je pravděpodobné, že lidé se neoblékají také z praktických důvodů, protože ušetří čas, peníze a mají méně praní. „Nemohu zůstat v karanténě navždy? Miluji, že se nemusím každé ráno oblékat a navíc nemám žádné prádlo na praní,“ píše k příspěvku na instagramu, na němž je samozřejmě nahá, naturistka Pam Fraserová. 

Britové Nigel a Rachel zašli dokonce ještě dál a uspořádali si nahou svatbu. Pár, který dělí třicetiletý věkový rozdíl, zveřejnil fotografie, na nichž jsou nazí jak novomanželé, tak všichni svatbčané. 

„Chceme, aby si lidé uvědomili, jak osvobozující to může být,“ říká Welch, naturisté se také domnívají, že je škoda, že si mnoho lidí spojuje nahotu se sexem. Na internetu se také objevuje mnoho online akcí pro milovníky nahoty, na nich můžete nazí civičit jógu nebo zajít do virtuální hospody.

gabreta ( 16. května 2020 10:40 )

Chlapi si hlavně musí dát velkýho bacha, když melou v mlejnku maso, aby nepřišli k úhoně!!!

muriQ ( 16. května 2020 10:12 )

Asi vám to spolu klape, kluci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa