Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šok pro novopečeného tátu: Jedno z „jeho“ dvojčat zplodil jiný muž!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: jel - 
15. května 2020
19:22

Neuvěřitelná zpráva čekala tatínka nově narozených dvojčat v Číně. Poté, co jim po jejich narození nechal udělat test DNA, což je v zemi při registraci novorozenců běžné, zjistil, že jeho je pouze jedno z dětí!

Příběh nejmenovaného tatínka, který nepříjemným způsobem zjistil, že ho žena podváděla, médiím prozradila analytička Teng Ja-ťün. Ta prováděla DNA test a tvrdí, že šance, že se něco takového stane je 1 ku 10 milionům. Žena, která porodila dvojčátka různých otců musela během krátké doby mít sex se dvěma muži a navíc se jí musela v jeden měsíc utvořit dvě vajíčka místo jednoho.

„Výsledky ukázaly, že děti mají stejnou matku, ale otce ne. Každé má jiného otce,“ doplnila paní Teng. Dvojčata s rozdílnými otci jsou extrémně vzácným jevem.

Podobný případ už se v Číně stal dříve, v roce 2019 musela manželka přiznat svému muži, který je znám pod pseudonymem Siao-lung, že ho podváděla. Po obdržení výsledků DNA se totiž také ukázalo, že jeho je pouze jedno z dětí, které manželka porodila. Siao-lung odmítl cizí dítě vychovat a vzal si do péče pouze to, které bylo jeho.

 

verka1 ( 15. května 2020 19:46 )

Mají peníze na DNA testy. Kolik Číňanů žije v chudobě.

Zobrazit celou diskusi