Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sokyně Ivany Trumpové chce 200 milionů! Princ Andrew čelí dalšímu skandálu

Aktualizováno -
16. května 2020
18:57
Autor: DH - 
16. května 2020
14:21

Francouzská prominentka žaluje člena britské královské rodiny prince Andrewa a jeho bývalou ženu Sarah Fergusonovou o miliony liber. Nárok si na ně dělá, protože aristokrat údajně neplatil další platbu za luxusní chatu ve švýcarských Alpách.

Do sexuálního skandálu zapletený princ Andrew má se svojí bývalou ženou Sarah podle žaloby zaplatit Francouzce Isabelle de Rouvové 6,7 milionu liber, tedy asi 200 milionů korun. A za co že? Aristokrat totiž do 31. prosince ženě údajně nezaplatil za kup luxusní chalupy ve Švýcarsku.

Francouzská prominentka se dříve s manželským párem přátelila. Manželé rádi jezdili na její chatu v lyžařském středisku Verbier. Do nemovitosti se zamilovali natolik, že se ji rozhodli za 18 milionů liber, tedy asi za půl miliardy korun, koupit. Platba ale nebyla podle všeho jednotná. Andrew údajně nezaplatil její část ve výši právě 6,7 milionů liber, o které ho teď Isabelle žaluje.

Paní de Rouvová se narodila v Paříži a v současné době žije s předním obchodníkem s uměním Michaelem Kennedym. K nemovitosti ve švýcarských Alpách údajně přišla, když s bývalým manželem Cyrilem Bourlonem de Rouve chatu koupili a po rozvodu jí připadla.

Zaměstnávala na ní šest lidí. Interiér chaty je vyveden v elegantních starožitnostech a je plná zvířecích kožešin. K dispozici má i krytý bazén, saunu, terasu, bar a další vymoženosti. V sousedství žije třeba zpěvák James Blunt.

Současný přítel soudící se Francouzky byl mimo jiné přítelem Ivany Trumpové, bývalé manželky prezidenta USA Donalda Trumpa, která má české kořeny. Boj o Kennedyho prohrála právě s Isabelle de Rouvovou.

y1xcvbnm ( 19. prosince 2021 23:33 )

stáří je prostě takové , všem stejně

Zobrazit celou diskusi