Britská zpěvačka Katy Perry, celým jménem Katheryn Elizabeth Hudsonová, je známá svými provokativními účesy, divokým stylem oblékání i svéráznými hudebními klipy. Ve videoklipu s názvem Never Worn White odhalila, že čeká se svým snoubencem, hercem Orlandem Bloomem (43), miminko, v nejnovějším kuse, co měl premiéru tento čtvrtek, zase všem svým fanouškům názorně předvedla, jak jí pod srdcem roste nový život. Nový klip se stal nejenom promem pro její chystané páté album, ale také bude navždy půvabnou vzpomínkou na její první těhotenství.

Katy, co s hvězdou Pirátů z Karibiku či Pána prstenů randí už od roku 2016, si na sebe v tříminutovém klipu oblékla romantické plátěné šaty s bílým svetříkem. Zatímco zpívá na vrcholcích hor, v lánu květin, na skalách či v jezírku u vodopádů, umělecky se svléká, čímž nabízí svým nadšeným příznivcům libé, i když poněkud rozostřené a rozklepané záběry na své velké bříško i holý zadeček. Ňadra si přitom decentně zakrývala rukou, zřejmě aby neukázala více, než by jí bylo příjemné. Přestože v minulosti neměla s obnažováním nikdy problém, v jiném stavu zřejmě přehodnotila své postoje…

Celý videoklip by se dal pochopit i jako oslava mateřství – zatímco však je pro zpěvačku, která je v poslední době odbarvená na blond, její těhotenství docela novým zážitkem, pro Orlanda půjde o dítko již druhé. Prvního potomka, synka Flynna (9), má totiž s australskou topmodelkou Mirandou Kerrovou (37), někdejším andílkem Victoria’s Secret. Orlando je pro Katy velkou oporou právě nyní, kdy se musí potýkat s křehkým psychickým zdravím: „Občas nevím, co je horší: jestli snažit se vyhnout koronaviru, nebo vlnám depresí, které jsou teď u mě denním standardem,“ posteskla si před několika dny na twitteru.

Její deprese se podle všeho odrážejí i v písni Daisies, kde v refrénu opakuje slova „říkají mi, že jsem blázen, ale nikdy se nenechám změnit, dokud mě nezakryjí sedmikrásky“ (v angličtině se ono „bytí pod sedmikráskami“ používá v poetičtějším vyznění českého idiomu ve významu „být pod drnem“ nebo „prdět do hlíny“). „Tuto píseň jsem napsala před pár měsíci jako výzvu, abychom zůstali věrni kurzu, který jsme si sami stanovili, bez ohledu na to, co si ostatní mohou myslet. Nyní to pro mě ale dostalo nový význam ve světle toho, co teď prožívá celý svět,“ dodala s odkazem na krizi s virem covid-19, s níž se potýkají snad všechny státy na téhle planetě.

Na žhavé záběry z klipu Daisies se můžete mrknout do naší galerie, nebudete litovat...

VIDEO: Outfity Katy Perry

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Fotogalerie
86 fotografií