Blonďatá finalistka první Česko Slovenské SuperStar v roce 2009 Dominika Stará koncem dubna odmítla možnost stát se mluvčí slovenského předsedy vlády, a svého rozhodnutí nelituje. Dala totiž před slibnou a nepochybně dobře placenou kariérou přednost svému velkému snu: založit se svým partnerem rodinu. Je totiž věřící a za své názory, byť podle někoho až příliš zpátečnické a staromódní, se nestydí. Setkala se ale díky nim s drsným odsuzováním a výhrůžkami, a to především proto, že ve slovenských volbách hlavy státu tvrdě vystupovala proti Zuzaně Čaputové.

„Volila pana Mikloška jako křesťanského kandidáta s morálními hodnotami, jaké uznávám po celý svůj život i já. Zastávám tradiční rodinu, kterou pro mě tvoří otec a matka, tedy muž a žena. Stejně se stavím i k otázce registrovaných partnerství,“ nechala se slyšet Dominika pro slovenský magazín Šarm. „Neznamená to, že tyto skupiny lidí odsuzuji. Právě naopak, respektuji každého svobodnou volbu, ale souhlasit s ní nemusím. Nemám právo lidí soudit ani odsuzovat, mám však právo na vlastní názor. Stejně je to i s potraty. Neuznávám je.“

„Nenávist lidí, odsuzování a přání fakt špatných věcí mě i po desetiletých zkušenostech v showbyznysu zaskočily,“ přiznala kráska, která notnou dobu žila, studovala, ale i zpívala v USA. „Články, které šířily neověřené informace a nenávist vůči mé osobě, aniž jsem měla možnost na ně reagovat… Lidi, kteří tomu uvěřili, mi dokázali psát nechutné zprávy. A přát mi dokonce znásilnění či postižené dítě?“ vrtí hlavou nad takzvanými „hatery“, co ji odsoudili za její radikální homofobní postoje.

Přestože má prý podle svých vlastních slov „hroší kůži“, byla v šoku. Zaskočil ji prý především fakt, že ​​tyhle drsné reakce přicházely převážně od žen. „Dostávala jsem ale i množství krásných, povzbudivých zpráv nejen od mých fanoušků, ale i od věřících lidí, kteří mi děkovali za to, že jsem jiná, než by se možná v showbyznysu očekávalo,“ zdůraznila Stará, která se kromě zpěvu věnuje také práci v rodinné firmě, centru na redukci hmotnosti.

VIDEO: Aktuálně ze SuperStar - SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií