A Martina Pártlová je navíc coby zpěvačka díky své profesi mnohem víc na očích a tím pádem vystavená kritice, než kdyby ji neživilo vystupování s mikrofonem v ruce. A tak svůj vzhled řeší o to víc. Přitom postavu má Martina Pártlová pěknou, oči modré jako pomněnky, které se jen tak nevidí, a blond vlasy, které prý muže přitahují podstatně víc než jakékoli jiné odstíny. Tak co zpěvačku tolik trápí?  

„Jako já vím, že se máme mít rádi se všemi chybami, ale přece jen,“ začala své vyznání Martina Pártlová. „Mohla bych mít takovou pleť, jakou mi udělal pan fotograf ve Photoshopu?“ Povzdechla si blond zpěvačka na svém instagramovém profilu, kam přidala jako ukázku fotku svého obličeje zcela evidentně „vyžehleného“ profesionálem. Byť nesvěřila jeho jméno.

„Jestli ze mě ten lejzr neudělá tohle, tak už nevím,“ přiznala členka uskupení 3v1, že se opět chystá na nějakou tu zkrášlovací proceduru. „Prosím vás, já nejsem smutná, já jen chci mít hubu jak alabastr. Nemám akné. Jen mám prostě špatnou kůži. Měla jsem vrásky už ve dvaceti. Když tu kůži natáhnu až k uším, tak je to docela v pohodě,“ napsala Martina Pártlová humornou formou o svých strastech se vzhledem. Z jejích slov je ale patrné, že předčasný výskyt vrásek v obličeji je pro ni citlivé téma a také ho adekvátně tomu celkem dost intenzivně řeší.  

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií