Hvězda seriálů Expozitura, Atentát či naposledy filmu Případ mrtvého nebožtíka byla tři roky zasnoubená se slovenským kameramanem Martinem Žiaranem (43). Místo svatby ale přišel v roce 2018 rozchod, a tak se naplno pustila do budování kariéry v zahraničí.

Od té doby se v jejím životě žádný nový muž neobjevil. Až nyní nafotila romantické snímky s namakaným desetibojařem, na kterých to mezi oběma pořádně jiskří. 

„Děkuji za krásné focení a odpoledne olympijskému reprezentantovi Honzovi,“ pochvaluje si Vagnerová na sociální síti pod rozesmátou fotkou, na které ji svalovec s osobním rekordem 8142 bodů nese na ramenou. Nadšenými slovy nešetří ani on. „Úžasné focení se skvělou Hankou,“ rozplývá se desetibojař. Ten se loni vypracoval v českou jedničku. Účast na MS v Dauhá mu utekla o nicotných 58 bodů, teď by Doležal rád zabojoval o olympiádu v Tokiu.

Chemie herečky s o 14 let mladším sportovcem je dílem Tomáše Chlapečky. „Hanka je talentovaná a krásná a Honza je skvělý olympionik. Bylo to spontánní focení,“ řekl fotograf.

Snímek sice naznačuje mnohé, avšak na tomhle poli láska asi neklíčí. Tedy takhle – herečka i desetibojař se zahalili do tajnosnubného mlčení a na dotazy Blesku nereagovali. Každopádně Honza se před necelým měsícem na instagram pod popiskem »Láska za časů SARS-CoV-2« fotil se studentkou farmacie, která se shodou okolností jmenuje taky Hana...

Fotogalerie
35 fotografií