„Zvíře nemá být za mřížemi! Jdeme venčit,“ napsal známý interpret hitů Kristínka nebo Chráň svoje bláznovstvá na instagram k fotografii, na níž otevírá dveře do garáže. Podle masky auta se dá tušit, že „mazlíčkem“ Petra Nagyho je mercedes třídy G, jehož cena se uvádí na přibližně čtyři až pět milionů korun – samozřejmě záleží také na výbavě, jakou se auto pak pyšní.

Tento terénní vůz, co má pod kapotou několik set koní (některé terénní Mercedesy jich mají až skoro 900), je sice snem mnoha mužů, ale jenom málokdo si ho může dovolit… Není proto nejspíš divu, že mnozí jeho fanoušci zůstali při pohledu na jeho bourák v tichém úžasu.

Další zase zaujal docela jiný detail: „Ten vstup do domu, respektive prostor pro auto je úžasný. A ten závěs, jako opona v divadle, v dobrém slova smyslu. Super,“ pochválila dlouhovlasého zpěváka jedna jeho fanynka. A dočkala se i odpovědi: Nagy jí totiž vysvětlil, že jde o „romantickou verzi garáže“.

O tom, že tenhle známý hudebník nemá hluboko do kapsy, nejspíš nemá smysl pochybovat. Již před nějakým časem se pochlubil svým luxusním domem v Senci, městečku kousek od hlavního města Slovenské republiky, tedy Bratislavy, který si celý zařídil v „provence“ stylu. Nechybí zde dokonce ani starožitný nábytek, jenž musel frontmana kapely Indigo stát dost peněz. Ovšem k čemu jinému by peníze byly, nežli k tomu, aby člověka dělaly šťastným? Občas je potřeba se trochu rozmazlovat!

VIDEO: Velký milovník psů Petr Nagy: Co říká na projekt Blesk Tlapky?

Fotogalerie
30 fotografií