Zřejmě se s úředníky a novou starostkou domluvila, protože cihlová vilka už stojí a herečka se vyhřívá na prostorné terase. „Dům je ve výšce druhého patra a pracuje na něm několik dělníků,“ prozradil zdroj přímo z okolí nového sídla. O tom, že jde o vážně cennou stavbu, nesvědčí jen její lukrativní lokalita, ale i celkový design. Už na pohled je zřejmé, že Pauhofová do vily vrazila nemalý balík peněz.

„Táňa si domeček postavila přesně podle svých představ a je to pro ni oáza klidu,“ řekl Novému Času kamarád Pauhofové. Celou nemovitost zdobí obrovská terasa, kterou si dala umělkyně také dostavět. Právě ta je zobrazena v novém klipu slovenského zpěváka, čímž zrzka nechtěně poodhalila své soukromí, které si jinak úzkostlivě hlídá.

Původně měla herečka vilu po dědovi jen zrekonstruovat, ale nakonec se rozhodla ji celou zbourat. O demolici formou změny stavby před dokončením sice požádala, ale na souhlas úřadů už nečekala. Budováním vysněného domku se tak dopustila černé stavby. 

Už to vypadalo, že má se stavbou nového domu utrum, pak ale v prosinci do křesla starosty usedla Zuzana Aufrichtová a případ Pauhofové převzala. Na nic nečekala a herečce dala zelenou. „Starostka podepsala rozhodnutí o dodatečném povolení změny stavby před dokončením,“ řekl Novému Času Matěj Števove z místního úřadu. Přesto herečce hrozila pokuta ve výši 33 tisíc eur (847 935 Kč – pozn. red.), zda ji ale musela skutečně nakonec zaplatit, ví jen ona sama. 

VIDEO: Tajemná Pauhofová: Natočila film, nechtěla říci, o čem.

Video
Video se připravuje ...

Tajemná Pauhofová: Natočila film, nechtěla říci, o čem. Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií