Video
Video se připravuje ...

Modelka ukazuje na houpačce rozkrok Instagram

Daily Mail uvedl, že Stephanie ztratila spoustu zaměstnání kvůli svému atraktivnímu vzhledu. Kolegyně na ni údajně velmi žárlily a dělaly jí naschvály. „Pracovala jsem v restauraci jako číšnice a spolupracovnice mě nenáviděly, protože muži vždy chtěli poradit ode mě a dávali mi větší dýška než jim,“ vysvětlila modelka, která se nestydí.

Kolegyně ji pomlouvaly za zády

Dívky, které tam pracovaly, se mnou ani nemluvily, protože byly tak naštvané, že mě má každý rád. Bylo to pro mě vždy těžké, protože mě vždy za zády pomlouvaly,“ dodala. Job nakonec opustila, protože přívaly nenávisti už nezvládala. A to i přesto, že ji měl majitel v oblibě a byl nadšený, kolik dýšek dostává. Jenže to už dál nešlo.

Další zaměstnání našla ve výdejně lékařské marihuany. Jenže i tam byl její vzhled problém. Zákazníci i zde začali vyhledávat převážně její pomoc. „Chodila jsem do práce bez make-upu a v plandavém oblečení, abych nepoutala pozornost, takže hádám, že to byly moje služby zákazníkům, které se jim líbily,“ prohlásila.

Žárlivá manželka šéfa

Kvůli kolegyním se proto nechala najmout na jiné výdejně. Jenže tam to šlo od devíti k pěti. Majitelova žena ji nenáviděla od prvního okamžiku. „Manželka mě nenáviděla, protože byl šéf velmi přátelský a dával mi hodiny navíc. Manželka mi dávala úkoly, které jsem neměla dělat a chovala se ke mně jako bych byla stupidní,“ řekla Stephanie.

Jednou popletla trávu a můj šéf si myslel, že jsem to byla já. Došlo to až do bodu, kdy žena řekla šéfovi: Buďto já, nebo ona, takže mě musel propustit,“ uzavřela Stephanie. Zkušenosti jí proto přivedli k focení lascivních fotografií, za které jí fanoušci platí honosné sumy. Její otec z toho sice nemá radost, ale modelka je spokojená.

Vydělává 1,5 korun měsíčně

Jednou se jí dokonce podařilo vydělat půl milionu během jednoho jediného dne. Nyní si přijde na zhruba 1,5 milionu měsíčně. Je za vodou, může cestovat a své jedenáctileté dceře Destiny pořídit vše, co chce. Před objektivem fotoaparátu a kamerou se nestydí. Její specialitou je špulení všech svých intimních partií.

Fotogalerie
48 fotografií