Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chůva svedla chlapce (13) a otěhotněla s ním. Manželovi tvrdila, že je dítě jeho

Autor: shp - 
19. května 2020
22:14

Vypadá jako nevinná duše, ale ve skutečnosti je to perverzní žena, nevěrnice a lhářka. Pracovnice z jeslí Leah Cordiceová (20) z anglického Winsdoru začala mít před třemi roky sexuální vztah s chlapcem (13), kterého měla hlídat jako chůva. Nakonec s ním otěhotněla a partnerovi, který si ji mezitím vzal za ženu, tvrdila, že je dítě jeho.

Cordiceová chlapce, na kterého měla dávat pozor a hlídat ho, poprvé svedla v lednu 2017. Opilá po propařené noci přišla do jeho pokoje, kde hrál na Xboxu. Nejdříve ho začala objímat, pak líbat a nakonec mu sundala kalhoty a měla s ním sex.

Pedofilie za zády manžela

Z románku se stalo pravidelné vídání. Společně se oddávali sexuálním radovánkám alespoň dvakrát do měsíce. Partner, který se během této doby stal jejím manželem, neměl o ničem ani tušení. Cordiceová zahrnovala hocha mnoha zprávami.

Jejich románek trval až do doby, než otěhotněla. Brzy se pak přišlo na to, že Cordiceová je velmi hloupá a dětinská. Její IQ se pohybuje podle Webu Metro mezi 75 a 80 body. Chlapce zneužívala dlouhou dobu a hrála si s jeho city, dodal portál Mirror.

Chlapec je zdrcený

„Když máte mít sex, máte se milovat. Jenže tehdy to bylo tak, že ona to chtěla dělat. Nyní se cítím, že se o mě vůbec nezajímala,“ vypověděl hoch při výslechu na policii. Doznal se také k tomu, že mu Cordiceová dávala peníze, aby si kupoval jídlo.

Sexuální radovánky skončily, když matka chlapce pojala podezření a zalarmovala policisty. Chůva navíc otěhotněla. Manželovi tvrdila, že je dítě jeho. Na vše se pak přišlo, když porodila holčičku. DNA testy odhalily, že dospělý muž otcem není.

Dcera byla dána k adopci

Soudce poslal Cordiceovou na 30 měsíců do nápravného centra pro mladistvé delikventy. 10 let bude také registrována jako sexuální násilnice. Jak chlapec, tak nyní už exmanžel jsou zdrceni z toho, že nemohou malou holčičku, kterou si zamilovali, vídat. Dítě bylo adoptováno.

vosavopruz ( 20. května 2020 00:03 )

krásná chůva,chlapec měl velké štěstí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání