Bára si nad lopatkou například nechala vytetovat molekulu serotoninu, tedy hormonu štěstí. Ale v tetování skryla ještě několik dalších významů. „Namísto chemických značek mám symboly věcí, které mě provázejí životem,“ přiznala deníku Aha! herečka. „To oko uvnitř je symbol reinkarnace. Věřím, že oči jsou duší samotnou a bereme si ji s sebou do každého života. Proto máme u některých lidí pocit, že je známe už dlouho, přestože je vidíme poprvé v životě,“ popisuje Jánová.

„Kousek nad tím mám i malou planetku, protože miluju astrofyziku,“ doplnila brunetka, která se už dlouho počítá mezi fanoušky Harryho Pottera. Proto si nechala za ucho vytvořit relikvie smrti! Další obrázek má pak vytetovaný na velmi citlivém místě – pod ňadry.

„Pod tím levým je to číslo čtyřicet dva podle knihy Stopařův průvodce po Galaxii. Je to odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec. Mám to číslo ráda, takže je i pod tím pravým, ale v binárním kódu,“ vysvětlovala s tím, že výsledek ale může vidět jen její přítel Víťa (25). Dříve sice ukazovala své nahé tělo i před kamerou, ale tomu už učinila přítrž a ve smlouvě má jasně danou podmínku, že se nechce svlékat.

A vidět většinu času ani není její tetování na lýtku ryb zvaných manty. „Říká se jim mořští motýli, ale mě spíš přijdou jako taková mořská hlídka, co dává pozor na menší mořské tvory,“ dodala ohledně nejnovějšího přírůstku na kůži Bára.

V práci jí to prý zatím nikdy nevadilo a filmaři kvůli tomu námitky neměli. „Nikdy mi v mé profesi nepřekáželo a ani si nikdo nestěžoval. Nestalo se, že by mi ho někdy zakrývali, nebo dokonce řekli, že mě kvůli tomu nechtějí obsadit,“ krčí rameny kráska, která ve Slunečné hraje vypočítavou Sylvu.

Té její přítel Vilém v podání Lukáše Langmajera v nedávném díle konečně přiznal, že je jen řidič a nikoliv movitý podnikatel Janek. To pro ni byla velká rána, načež po Vildovi hodila i snídani. Zdá se tedy, že na další postelové scény si budeme muset nějakou chvíli počkat.

VIDEO: Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí.

Video
Video se připravuje ...

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
44 fotografií