Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z ošklivky kráskou! Zubatici prý úsměv opravil manžel-zubař: Pravda je ale někde jinde!

Autor: shp - 
21. května 2020
06:10

Brazilka Jaqueline Alarcãová vyděsila a příjemně překvapila více než 16 milionů lidí, kteří zhlédli její video s proměnou na sociální síti TikTok. Je na něm vidět, jak měla ohyzdné zuby, které jí měl spravit její manžel zubař. Jenže to vůbec není pravda.

Sociální síť TikTok, která je určena hlavně pro mladé, je zahrnuta nespočtem srovnávacích videí, na kterých lidé ukazují, jak se změnili. A přesně jedno takové nahrála právě Alarcãová. Je na něm vidět, jak měla dříve otřesné zuby a jaká je nyní kočka. To vše prý díky manželovi.

Předtím a poté

Předtím a poté, co jsem si vzala dentálního chirurga,“ okomentovala video. To se dočkalo neskutečné odezvy. Lidé většinou žasli nad tím, co moderní stomatologie dokáže. Není se čemu divit, protože mít ze zkřivených a zdeformovaných zubů nádherné bílé tesáky, je až k neuvěření.

Úžasné, mám za tebe radost, že ti to dokázal opravit,“ napsala jedna z uživatelek. „No ty ses rozzářila,“ dodala další. Jenže ne všichni uvěřili, že jde o zdařilý zásah zubaře. A to i přesto, že o případu Alarcãové informovali přední zubaři, uvedl australský zpravodajský web News.com.au.

Byl to vtip!

Ti, co pochybovali, měli pravdu. Šlo totiž jenom o vtípek. „Podařilo se my váš všechny vytrollit,“ přiznala Alarcãová. Po velkém přiznání zveřejnila Brazilka další videa s falešnými zuby jen tak pro legraci. Dosáhla tedy svého, získala pozornost, po které tolik toužila...

diskutujici ( 21. května 2020 18:34 )

"..Podařilo se my váš všechny vytrollit.."
A my jenom žasnem

spania ( 21. května 2020 14:52 )

To taky nechápu

spania ( 21. května 2020 14:51 )

To snad muselo být každému jasné,že to nebude pravda.Jak je ale vidět,tak nebylo... A taky dost pochybuju o tom,že by si zubař vzal takovou šeredu a pak si ji teprve předělal k obrazu svému

reflexx ( 21. května 2020 13:33 )

Tesáky jsou na první pohled rádoby vtipná atrapa. Pitomci, kdo jí uvěřili. Nejhnusnější na ní ovšem je to vytetovaný obočí. Jak si takovouhle hrůzu může někdo nechat udělat?! Ani lihovkou by to snad nevypadalo tak nepřirozeně. Blejská se jí to jak psí gule.

.tg.bb ( 21. května 2020 08:48 )

S takovými zuby by se nejspíš nedožila dospělosti.

Zobrazit celou diskusi