Zdá se, že tohle kamarádství je na rozdíl od mnoha jiných hollywoodských opravdové. Potkali se před devatenácti lety jako děti a i téměř o dvě dekády později jim coby dospělým mužům na sobě stále záleží. Když se představitel nejznámějšího filmového kouzelníka dozvěděl, že se jeho zrzavý a věčně rozvrkočený kamarád stal otcem novorozené holčičky, Daniel Radcliffe neváhal a přispěchal za Rupertem Grintem s gratulacemi.   

„Ano, psal jsem mu nedávno sms zprávu. Moc mu to přeju. Je to strašně, strašně super,“ dojal se filmový Harry Potter v americkém pořadu Watch What Happens Live. Ten se aktuálně nenatáčí ve studiu, nýbrž hosté se do něj připojují z domova či místa, kde tráví karanténu. Ve Spojených státech amerických totiž právě vrcholí boj s nákazou zákeřným virem covid-19 a společenské styky tam aktuálně zůstávají omezené na minimum. I tak se ale Daniel Radcliffe zapojil do vysílání přes webovou kameru a mohl svěřit mimo jiné i to, co si myslí o tom, že se Rupert Grint stal tátou.  

„Zároveň je pro mě super divné připustit si, že už jsme ve věku, kdy lidé mají děti. Ale jsme. Bezpochyby,“ dodal herec a jasně tím naznačil, že sám se ještě na otcovskou roli necítí. Zrzek Rupert Grint se stal poprvé tátou na začátku května. Společně s přítelkyní Georgií Groomovou (28) přivedli na svět holčičku, jejíž jméno se zatím novopečení rodiče rozhodli nechat si pro sebe. Ústy své tiskové mluvčí pár požádal o respektování soukromí mladé rodiny.  

Fotogalerie
32 fotografií