Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Matka tří dětí zemřela, ale manžel slaví její narozeniny dál. Napsal jí nádherný dopis!

21. května 2020 | 06:00

Trojnásobná maminka Rachel zemřela před třemi měsíci a její manžel i děti zůstali rázem sami. Brandon musel částečně zastat její místo a postarat se, aby rodina fungovala i bez matky. Na den jejích narozenin jí napsal dojemný dopis, ve kterém se snaží vystihnout své pocity. Tohle vás zaručeně rozpláče.

Brandon Janous přišel o svou milovanou ženu, se kterou má tři krásné děti. Její smrt se bohužel blížila pomalu a nedala se zastavit. Rodina tedy s odchodem své maminky počítala. Brandonova manželka Rachel byla prý nejmilejší člověk na světě. Všechny upřednostňovala před sebou a za své děti by položila život.

Poté, co Brandon zůstal s malými dětmi sám, rozhodl se oslavit narozeniny zesnulé manželky, přestože ona už není mezi živými. "Má žena milovala své narozeniny, a proto je budeme s dětmi slavit dál," dodal Brandon. A v tento narozeninový den napsal své ženě také velmi dojemný dopis. 

V dlouhém a srdcervoucím dopise popisuje lásce svého života každodenní chod domácnosti, díru v srdci, která jim po ní zůstala, pandemii, která nyní sužuje náš svět, a na závěr vyjadřuje své manželce lásku a snaží se vystihnout ten obrovský smutek, který zažívají on i jejich děti. 

"Slavíme Tvé narozeniny, protože jsi je tolik milovala. Smějeme se zážitkům, které jsme s Tebou zažili. Snažím se být dobrý táta, ale zároveň i tak trochu máma, jenže nikdy nebudu tak dobrý jako Ty! Koukala bys, co se tu teď děje. Šílený virus rozdělil naše rodiny a po mně se chce, abych naše prcky učil doma sám. Mám dojem, že to bez Tebe nezvládneme, pak si ale vzpomenu na Tvé poslední přání, to mě vždy donutí jít dál! Moc nám všem chybíš. Krásné narozeniny. S láskou, já," píše Brandon v poslední části dojemného dopisu.

Autor: Adéla Ondroušková