Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vystudovala medicínu, ale vydělává si prodejem fotek svých nohou: Baculka inkasuje 150 000 měsíčně!

Autor: ran - 
22. května 2020
12:29

Říká si Sweet Arches (28), vystudovala medicínu a živí se jako sálová sestra. Tedy živila se. Nyní totiž rozesílá fotky svých pěstěných nohou svým fanouškům. A přijde si na třikrát tolik, kolik brala coby absolventka medicíny. Péčí o svůj pracovní nástroj tráví denně mnoho hodin. 

Sweet žije v Portlandu v americkém Oregonu. Její nohy sleduje 105 000 lidí na Instagramu a 25 000 na Twitteru. K tomu má profil také na webu OnlyFans, kde uživatelé platí za exkluzivní obsah. Denně jí přijde 50 - 100 požadavků na fotky.

„Ale není to úplně tak jednoduchá práce, jak se na první pohled zdá. Aby nohy vypadaly tak, jak vypadají, musím o ně pečovat. Strávím tím každý den 6 - 10 hodin,“ tvrdí Sweet. Dvakrát měsíčně se věnuje důkladné pedikůře, každý den si aplikuje speciální masku na nohy a dělá si další „servis“.

Baculka je se svojí novou výdělečnou činností spokojená. A svým klientům více než dobře rozumí. Má totiž také sexuální úchylku na nohy. Vždy se o své nohy ráda starala a přátelům často masírovala chodidla. „Před dvěma lety mi kamarád ukázal, že existuje celá komunita, která má jako svůj fetiš tuto část těla. Mám tak respekt k požadavkům zákazníků, protože vím, jaké to je. A hlavně jsem pro komunitu uvěřitelná, protože oni poznají, že to mám v sobě, že to nedělám jen čistě pro peníze,“ řekla pro Daily Mail Sweet.

Ale ne vždy lidem vyhoví, protože přání chodí různá. „Někdo má rád, když chodidly něco mačkám, třeba jahody, pomeranče, dorty. Jednou po mě ale jeden chtěl, abych mačkala mravence. To už jsem odmítla, s ničím živým to dělat nebudu,“ prozrazuje Sweet, kam už se svýma nohama „nezajde“. Stejně tak se jí nelze divit, že odmítla, aby klienta přejela autem... 

Kromě zasílání pornografického materiálu však ráda vyhoví všemu. „Hodně chodí přání, abych si líbala, lízala nebo sála prsty. Často po mě chtějí poslat obnošené boty nebo ponožky, voní jim to. Se svojí pečlivou hygienou s tím mám ovšem docela potíže,“ směje se Sweet. „Ale pán byl nakonec rád, i když bota voněla hlavně po kokosové masce, kterou na nohy používám.“ 

Mladá žena se těší, že bude moci díky neobvyklému „přivýdělku“ brzy splatit studia a také se postarat o svoji maminku. „Léčí se úspěšně z rakoviny, ale stále se snaží pracovat. Chci jí pomoci s odchodem do důchodu.“ Pro Sweet je důležité, že ani maminka, ani zbytek rodiny a přátelé v její obživě nevidí žádný problém.

mikes15 ( 22. května 2020 18:32 )

Tak červené nehty, fuj to bych nedokázal

Zobrazit celou diskusi