Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka měla sex s pitbulem a pak oběsila své dvě děti (†4 a †8). Usvědčit ji má neuvěřitelný důkaz

Autor: shp - 
21. května 2020
22:31

Matka Lisa Snyderová (36) z amerického Berks County v Pensylvánii, která je obviněná z toho, že poté, co měla sex se svým pitbulem, oběsila dceru Brinley (†4) a syna Connora (†8), bude nakonec nejspíš usvědčena. Vaz jí má zlomit důkaz o bluetooth připojení v jejím autě. Technika vás prostě může podrazit...

Vyšetřovatelé podle webu Metro tvrdí, že perverzní matku mohou usvědčit z vraždy díky bluetooth systému jejího vozu. Právě ten se totiž spojil s jejím chytrým telefonem Samsung Galaxy Note 9, který záhadně zmizel před tím, než ji obvinili z vraždy a zoofilie. Vyšetřovatelé doufají, že paměť zařízení v autě by mohla obsahovat všechny důležité důkazy včetně objednávky psího vodítka, kterým prý oběsila vlastního synka.

Orální sex od pitbula

Strážci zákona jsou obzvlášť zvědaví na obsah zprávy, kterou žena dostala v 08:15 toho dne, co zemřely její děti. Těsně před jejich oběšením se měla oddávat sexuálním radovánkám s pitbulem. Ty si měla nafotit a poslat je neznámému uživateli na facebooku. „Koukej, tati, líže mi frn*u,“ napsala mu.

Policie inkriminovanou zoofilní fotografii našla v jejím mobilu. Krkavčí matka odmítá veškerá obvinění. Její syn se prý zabil sám, protože byl šikanován ve škole. Měl údajně deprese, a proto se rozhodl zavraždit svou malou sestřičku. Této báchorce však nikdo nevěří. Vypadá to, že přes Connorův účet na Googlu vyhledávala věci jako "smrt oběšením" a sledovala i seriály, které jí měly pomoci uniknout před spravedlností zákona.

Matka hnije ve vazbě

Proti jejímu tvrzení však stojí všechny ostatní výpovědi i kamerové záznamy, které ukazují Connora jako bavící se dítě, které se radovalo ze styku s kamarády. Matka zůstává ve vazební věznici bez možnosti propuštění na kauci. Ostře sledovaný soud nadále probíhá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání