Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt andílka (†7 měs.): Policie prošetřuje podezřelé okolnosti

Autor: ran - 
21. května 2020
10:51

Sedmiměsíční Bodhi John se nedávno přestěhoval se svojí maminkou, tatínkem a dvěma sourozenci do městečka na východě Austrálie. Pár dní nato našli kojence v novém domově mrtvého. Policie v případu vyslýchá koho se dá, od sousedů až po každého, kdo byl ten den v kontaktu s rodiči děťátka. 

V inkriminovanou dobu byl doma otec, proto si ho vzali vyšetřovatelé do parády jako prvního. Zdá se, že hodně co říct k případu budou mít také lidé z okolních domů. Ti zaznamenali v neděli ráno u nových sousedů nebývalý ruch, napsal Daily Mail.

Měl se ozývat intenzivní štěkot jejich psa, dále nezvykle silné bouchání dveřmi a hlasitý křik. Chlapcova smrt přitom nastala ten den odpoledne. Byl ještě odvezen do nemocnice, ale lékaři mu už nemohli nijak pomoci. 

„Matka Maddison Grahamová a otec Ashley Morgan s vyšetřovateli spolupracují, stejně jako nejbližší rodina,“ řekl k případu inspektor Zimmer. Pitva proběhne v nejbližších dnech. Měla by odhalit přesnou příčinu smrti a případná zranění, která děťátko doma mohlo utrpět.

 

      

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání