Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný se podle informací webu Čas.sk stali ve středu rodiči krásné dcerky. Ta musela na svět přijít pomocí císařského řezu, jinak je ale naštěstí zdravá. 

Sama moderátorka a novopečená maminka pak radostnou zprávu potvrdila pro TV Markíza a uvedla i jméno, které malé princezničce s manželem zvolili. 

„Dnes je úžasný den plný radostných zpráv. Šťastnou maminkou je už i naše Erika. Její holčička se narodila v 11:20. Se Štefkem jí vybrali překrásné jméno Ella. Celé rodině přejeme hodně zdraví,“ popřáli rodince na instagramu Eričini kolegové z pořadu Smotánka. 

Zatímco Erika se díky Elle stala matkou poprvé, populární komik a herec Štefan Skrúcaný, s nímž je Judínyová ve sňatku manželském od roku 2015, má z předchozích vztahů už tři děti - dceru Lindu a syny Tomáše s Lukášem.

Dvojici se delší dobu nedařilo otěhotnět, ale o to víc je loni na podzim potěšilo, když se konečně zadařilo. I vzhledem k Eričině věku to byl velký úspěch. V podobné situaci ale není sama. Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (48), která porodila ve 46 letech. Nedávno těhotenství oznámila i Vendula Pizingerová (48) a ve 42 letech zase přivedla holčičku Vivienne Charlotte na svět Alena Šeredová, což světu prozradila právě v úterý. 

Fotogalerie
30 fotografií