Dva měsíce dopisování na sociálních sítích a prostřednictvím e-mailové pošty ženě z Brněnska bohatě stačily k tomu, aby si zamilovaného muže omotala kolem prstu. Po idylickém dopisování se náhle objevily v rodícím se partnerského vztahu nenadálé události. K jejich řešení žena nutně potřebovala peníze.

Střecha, operace srdce, mobil

„Nejdříve na koupi domu, pak na opravu jeho střechy. Následně podvodnice, které rozhodně ve vymýšlení důvodů nechyběla pozoruhodná porce fantazie, vážně onemocněla a musela na operaci srdce. Bylo tedy nutné platit za data do mobilního telefonu,“ vypočítal policejní mluvčí Bohumil Malášek jen některé položky, které důvěřivec platil, aby si svou známost udržel.

Jenže vzápětí se dozvěděl, že jeho vyvolenou zastihla ještě v nemocnici krutá zpráva. Zemřel jí syn a ona potřebuje peníze na jeho kremaci. I když už poškozený odeslal téměř 100 tisíc, se zdráháním poukázal dalších šedesát tisícovek.

To už s milovanou ženou komunikoval textovými zprávami prostřednictvím zdravotnického personálu. Důvod? Dozvěděl se, že partnerka je ve vážném stavu a nemůže sama odepisovat.

Podvodnice na oko zemřela 

„I tak se jí podařilo z muže vylákat další obnos, na ošetřování či rozvod. Nakonec se zprostředkovaně dověděl, že jeho partnerka zemřela,“ popsal konec neuvěřitelné story policista.

Jenže záhy nevěřil podvedený nešťastník vlastním očím. Na sociálních sítích totiž zjistil, že jeho virtuální partnerka je stále aktivní. Vypravil se proto na policii. Mazanou podvodnici s neuvěřitelnou fantazií, která se už v minulosti dostala do křížku se zákonem, teď stíhají kriminalisté pro podvod.

VIDEO: Podvodnice z Brna obrala babičku o úspory.