Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy sestřička se starala o nakažené pacienty ve spodním prádle: Nemocnice jí napařila pokutu!

Autor: ran - 
22. května 2020
06:05

Neví se ani, jak se jmenuje, ale její fotky, kde je vidět, jak se ohání v práci, kolují po sítích jedna radost. Zdravotní sestřičce bylo pod průhledným hábitem, ve kterém se stará o pacienty s covid-19, moc horko, tak se jednoduše svlékla do plavek. Nyní čelí sankcím zaměstnavatele za „nedodržení úborové kázně“. 

Mladá žena, jejíž věk se odhaduje na 20 až 30 let, pracuje v nemocnici v ruském městě Tula. Ošetřuje tam na striktně mužském oddělení pacienty, kteří se nakazili koronavirem. Když po ní vedení nemocnice požadovalo vysvětlení jejího chování, údajně vysvětlila, že jí bylo ve stejnokroji pod ochranným oděvem horko.

Na další otázky nadřízeným s chladnou hlavou a bez uzardění odvětila, že nevěděla, že je převlek průhledný. Nemocnice jí zřejmě neuvěřila, protože místo pochvaly za zvyšování morálky personálu a pacientů sestřičce uložila sankci. O jejím potrestání za nedodržení předpisů si dokonce pospíšil poinformovat i regionální ministr zdravotnictví.

Sama pohledná nebojácná sestra se ke svému outfitu veřejně nevyjadřuje a sankce nekomentuje. Jeden z pánů, kteří se na oddělení těší její laskavé péči, se vyjádřil, že oni proti ohozu milé sestřičky prý žádných námitek nemají. Připustil ovšem, ač trochu neochotně, že občas se v okolí dotyčné drobné rozpaky tu a tam přece jen vyskytnou.

Podle informací serveru Sun Rusko registruje 300 tisíc potvrzených případů nákazy koronaviru a 2 972 mrtvých. 

sekebo ( 22. května 2020 15:06 )

Jediná nevýhoda, že v té nemocnici mají asi pořád plno a počet vyléčených nestoupá

latecia ( 22. května 2020 14:11 )

Souhlas. A namakance v tangach pro zensky!

brano34 ( 22. května 2020 13:12 )

Pokud mají počty uzdravených jít nahoru, tak klidně i nahoře bez

dajanca ( 22. května 2020 13:11 )

Pokutu dostala právem, protože neměla pracovní oblečení. Pacientům mohla způsobit újmu, protože by mohli mít vysoký tlak, bušení srdce a nemohli se pak vyléčit, protože by se jim ta péče líbila.. Tak průsvitné pláště se snad ani u nás nedostanou. Ale jinak dodržela všechna opatření.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa