Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Velká naděje pro Terezu (24)? V pákistánském vězení se propouští vězeňkyně!

Autor: VaB - 
22. května 2020
05:20

Konečně dobré zprávy pro Terezu (24)! Snížili jí trest, a její některé spoluvězeňkyně půjdou dokonce na svobodu. Tereza mezi nimi není, přesto ale doufá, že už brzy okusí svobodu.

Terezu zadrželi v lednu roku 2018 pákistánští celníci na letišti v Láhauru. V kufru totiž vezla bezmála devět kilo heroinu! Putovala rovnou do cely, pákistánský soud ji později odsoudil k osmiletému trestu vězení. 

Tereza přesto stále bojuje a chce se dostat na svobodu a do České republiky. To se jí ale může splnit! Přišly totiž nové skvělé zprávy z věznice. Při příležitosti Eidu - svátku přerušení půstu - byl pašeračce snížen trest o další dva měsíce! „Hlavní panžábský ministr nařídil propuštění žen, které si už odseděly 75 % svého trestu,“ řekl Blesku novinář Alí Aršád.

Na svobodu se podle Aršáda dostanou vězeňkyně s dobrým chování a nezletilými dětmi. Ven z vězení nepůjdou ti, co spáchali vraždu, nebo teroristický čin!

Terezu zpráva o snížení trestu velice potěšila - bylo to totiž už několikáté, co jí trest zkrátili o dva měsíce. Podle Aršáda šťastně snědla večeři s ostatními spoluvězeňkyněmi. „Doufám, že budu brzy propuštěna!“ radovala se Tereza. Ve vězení si odseděla dva roky a tři měsíce. Proti původnímu rozsudku se odvolala, její nové jednání je ale v nedohlednu kvůli celosvětové pandemii nemoci covid – 19. 

inocenta ( 28. května 2020 13:17 )

Nikdo se v žádných finančních nabídkách asi předhánět už nebude. Typkové, se kterými se stýkala už zájem mít nebudou. Asi sází na dobré chování, a někdy takové lidi opravdu pustí dříve.nakonec si oddychnou, a o staarost méně.

honzatrx ( 23. května 2020 18:49 )

Její medializace není dobře. Měla by se po ní z informačního hlediska slehnout zem, aby po ní ani pes neštěkl, holka ať si odkroutí a užije, co zasloužila a pak jí vem čert.

honzatrx ( 23. května 2020 18:46 )

Nejjednodušší vysvětlení je zpravidla to správné. Prostě si dělá naděje, že si třeba jednou vrzne.

honzatrx ( 23. května 2020 18:45 )

No prošlé kari s plesnivou rýží ji tochu prohnalo, ale vylučování proběhlo na díře v koutě cely úspěšně za dohledu ostatních spoluvězenkyň.

honzatrx ( 23. května 2020 18:43 )

Ta už konvertovala na kdeco

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání